Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Edi Stăncioiu are din nou drept de joc pentru CFR şi ar putea apăra cu Rapid

Edi Stăncioiu are din nou drept de joc pentru CFR şi ar putea apăra cu Rapid

Edi Stăncioiu are din nou drept de joc pentru CFR şi ar putea apăra cu Rapid
Sursa foto: eduard stancioiu
10 Mar 2009   •   10:47

Campioana României, CFR Cluj, a câştigat un jucător în perspectiva debry-ului din acest weekend, din Gruia, cu Rapid. Portarul Eduard Stăncioiu are din nou drept de joc, după ce fusese suspendat de FRF după ce nu îşi plătise datoria de 200.000 de euro pe care o avea către fostul său patron de la Sportul Studenţesc, Vasile Şiman. Clubul feroviar l-a creditat pe jucător pe cu banii de care avea nevoie, urmând să îi recupereze reţinându-i o parte din salariu.
Eduard Stăncioiu devenise, în toamna lui 2008, portarul numărul unu pentru formaţia patronată de Arpad Paszkany, ţinându-i la respect pe portughezul Nuno Claro şi pe canadianul Lars Hirschfeld. Cu toate acestea, venirea la echipă a unui nou tehnician, Ales Jindra sau Duşan Uhrin Jr. în funcţie pe persoana pe care o întrebăm, şi suspendarea pe termen nelimitat dictată de FRF. Stăncioiu a stat mai mult de o lună cu gândul că nu va putea juca pentru echipa sa, până când patronul Paszkany i-a aruncat un colac de salvare.
Competiţia pentru postul de titular nu s-a încheiat, însă, sub nici o formă odată cu revenirea lui Stăncioiu, acesta urmând să aibă o competiţie acerbă din parte lui Nuno Claro şi a lui Hirschfeld. Prima probă pentru fostul "student" este meciul de vineri cu Rapid.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj FRF
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close