Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Europa League. Canicula, cel mai dificil adversar al vasluienilor la meciul cu Omonia Nicosia

Europa League. Canicula, cel mai dificil adversar al vasluienilor la meciul cu Omonia Nicosia

Europa League. Canicula, cel mai dificil adversar al vasluienilor la meciul cu Omonia Nicosia
04 Aug 2009   •   12:57

FC Vaslui a obţinut un avantaj important în meciul tur cu Omonia Nicosia din turul trei preliminar al Europa League, acel 2-0 de pe teren propriu, însă în Cipru are de înfruntat nu doar al 12-lea jucător al gazdelor - cei 22.000 de fanatici din tribune - ci şi căldura insuportabilă.

"Chiar nu mă tem de atmosfera ostilă care ne aşteaptă în tribune. Mult mai mult mi-e frică de căldura din Cipru, sper să trecem cu bine de acest şoc", a declarat fundaşul vasluian Gabriel Cânu. Fotbaliştii vasluieni au evitat chiar să se plimbe marţi, la prânz, prin centrul Nicosiei, când termometrul indica 43 de grade Celsius.

Patronul Vasluiului, Adrian Porumboiu, a declarat că echipa sa trebuie să demonstreze că merită să se califice mai departe chiar dacă va întâmpina dificultăţi cauzate de climatul foarte cald. Porumboiu a făcut chiar şi o glumă, spunând că se bazează la acest meci pe Temwanjera: "Bine că-l avem pe Temwanjera. El s-a născut în Zimbabwe, la 40 de grade, aşa că este obişnuit cu o asemenea căldură toridă".

La rândul său, antrenorul Cristian Dulca a spus Dulca că nu se teme de temperaturile extrem de ridicate anunţate în ziua meciului. "Ar fi o problemă doar jocul nostru. Nu este o scuză temperatura caniculară. Important e să ne facem jocul", a spus Dulca.

Partida Omonia Nicosia - FC Vaslui se va juca marţi, 4 august, de la ora 19:00 şi va transmisă de TVR1.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Vaslui europa league
Parteneri
Hidroelectrica crește prețurile la energia electrică, pentru anumiți consumatori
x close