FC Bihor nu a primit licenţa şi nu poate evolua în viitoarea ediţie a Ligii I

de Antena3.ro    |    06 Iun 2011   •   21:55
FC Bihor nu a primit licenţa şi nu poate evolua în viitoarea ediţie a Ligii I Foto: Intact Images

Bucuria de după promovarea a celor de la FC Bihor nu a durat foarte mult. Orădenii au aflat că nu au primit licenţa pentru a evolua în prima ligă în sezonul 2011-2012.

 
Într-un comunicat de pe site-ul oficial al FRF se arată că Ceahlăul, Petrolul, Concordia Chiajna, CS Mioveni, FC Bihor Oradea, CSU Voinţa Sibiu, AFC Săgeata Năvodari, AFC Botoşani, FC Viitorul Constanţa şi UTA Arad au fost cele zece cluburi din divizia secundă care au solicitat licenţă pentru prima ligă. Dintre acestea, cererile celor de la Voinţa Sibiu, Săgeata Năvodari, FC Botoşani, UTA Arad şi Viitorul Constanţa nu au fost aprobate de Comisia de Licenţiere.
 
Voinţa şi Săgeata au contestat această decizie, iar Comisia de Apel le-a admis memoriile. În cazul FC Bihor, directorul de licenţiere al FRF, Viorel Duru, a făcut apel, iar acesta a fost admis, astfel grupării orădene i s-a refuzat licenţa pentru Liga I.
 
FC Bihor va aştepta decizia Comitetului Executiv al FRF din 20 iunie, în care se va decide şi soarta celor de la Poli Timişoara şi Gloria Bistriţa. În schimb, celelalte trei echipe care au promovat în primul eşalon, Ceahlăul, Concordia şi Petrolul nu au avut probleme şi au primit licenţa.

x close