Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Timişoara - FC Vaslui 0-1. Akakpo revine pe teren după ce a fost împuşcat (VIDEO)

FC Timişoara - FC Vaslui 0-1. Akakpo revine pe teren după ce a fost împuşcat (VIDEO)

FC Timişoara - FC Vaslui 0-1. Akakpo revine pe teren după ce a fost împuşcat (VIDEO)
Sursa foto: serge akakpo
29 Mar 2010   •   19:53

Echipa lui Marius Lăcătuş, FC Vaslui, îşi depune o candidatură serioasă la câştigarea actualei ediţii în Liga I. Formaţia moldavă a câştigat, luni, meciul cu FC Timişoara, chiar pe Bega, şi speră ca FC Braşov să încurce CFR Cluj pentru a rămâne pe primul loc în Liga I. Victoria a fost una foarte muncită pentru "galben-verzi", care au jucat o oră în înferioritate numerică şi a trebuit să "supravieţuiască" unui penalty.
Vasluienii au dat repede lovitura la Timişoara. Era doar minutul 13 când Costly a înscris un gol pe care gazdele l-au contestat îndelung. Atacantul a preluat mingea cu mâna, înainte de a-l depăşi şi învinge pe portarul Taborda. Timişoara a primit, totuşi, un ajutor în încercarea de a egala nu foarte târziu. În minutul 38, Pavlovic a fost eliminat de arbitrul Radu Petrescu pentru al doilea cartonaş galben, iar bănăţenii se puteau aventura în atac cu riscuri reduse. Eforturile lor au fost aproape să fie răsplătite în minutul 58, când vasluianul Sânmărtean a atins mingea cu mâna în careu, acordând penalty. Spre stupefacţia puţinilor suporteri din tribune, însă, Goga a şutat slab şi i-a permis lui Kuciak să respingă. Scorul final a fost 0-1, iar Vaslui totalizează 44 de puncte, cu unul mai mult decât CFR Cluj. Astfel, cel puţin până la partida de luni, FC Braşov - CFR, moldovenii sunt liderii campionatului.
Momentul notabil al partidei s-a produs în minutul 79, când togolezul de la Vaslui Serge Akakpo a revenit pe teren după ce a fost împuşcat pe când se deplasa, cu echipa naţională, la Cabinda, în Angola. Echipa naţională a statului Togo a fost atacată, înainte de debutul Cupei Africii pe Naţiuni din ianuarie, de un grup de rebeli locali, care au tras asupra autocarelor oficiale cu puşti mitraliere.

Formaţiile de joc:
FC Timişoara: 99. Taborda - 2. Bonfim, 16. Luchin, 6. Nibombe, 8. Sepsi - 34. Contra (20. Cl. Ionescu '69), 5. Alexa, 55. Bourceanu (10. Parks '46), 7. Curtean (18. Chiţu '59) - 11. Mansour, 21. Goga. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.
FC Vaslui: 1. Kuciak - 20. Milanov, 6. Gladstone, 3. Papp, 17. D. Sânmărtean (14. Akakpo '79) - 31. Gheorghiu (16. Zubar '41), 30. R. Costin, 23. Pavlovic, 10. Gerlem (8. Zmeu '73) - 80 Wesley, 13. Costly. Antrenor: Marius Lăcătuş.
Antena3.ro

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close