Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Timişoara - FC Vaslui 2-1. Două eliminări şi multe proteste

FC Timişoara - FC Vaslui 2-1. Două eliminări şi multe proteste

FC Timişoara - FC Vaslui 2-1. Două eliminări şi multe proteste
06 Noi 2010   •   23:16


FC Timişoara s-a impus sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 în faţa echipei FC Vaslui, care a vrut să se retragă de pe teren înainte de pauză din cauza unei decizii controversate a arbitrului Marius Avram.

FC Vaslui a deschis scorul în minutul 32, prin Paul Papp, care a reluat din cădere centrarea din corner a lui Adailton. În minutul 43 al partidei, Marius Avram a dictat penalty pentru Timişoara şi i-a acordat cartonaşul roşu lui Gabriel Cînu, cel care l-a faultat pe Ianis Zicu în careu. Vasluienii au contestat vehement decizia lui Marius Avram din finalul primei reprize. Arbitrul l-a eliminat pe Cînu pentru un fault în careu asupra lui Zicu, din poziţia de ultim apărător. Acelaşi Zicu a transformat lovitura de pedeaspsă şi a egalat scorul, dând semnalul revenirii bănăţene.

După fluierul de pauză, jucătorii şi antrenorul echipei FC Vaslui, Viorel Hizo, au mers să-i reproşeze arbitrului Marius Avram decizia luată în finalul primei reprize. În minutul 57, arbitrul Marius Avram a mai eliminat un jucător, pe Ianis Zicu, de la FC Timişoara, pentru o presupusă lovire a lui Papp. FC Timişoara a stabilit scorul final în minutul 69, după ce Dorin Goga a trimis cu capul în poartă dintr-un corner executat de pe partea dreaptă.


×
Subiecte în articol: FC Timisoara FC Vaslui Liga I
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close