Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Timişoara joacă în Liga Campionilor cu Şahtiorul lui Mircea Lucescu!

FC Timişoara joacă în Liga Campionilor cu Şahtiorul lui Mircea Lucescu!

FC Timişoara joacă în Liga Campionilor cu Şahtiorul lui Mircea Lucescu!
Sursa foto: fc timisoara
17 Iul 2009   •   13:19

Trei dintre echipele româneşti din cupele europene, FC Timişoara, Steaua şi FC Vaslui, trec astăzi prin emoţiile tragerii la sorţi de la Nyon pentru aflarea adversarelor din tururile III preliminare ale cupelor europene. Cu atât mai mari au fost emoţiile Timişoarei, care avea doar cinci posibilităţi de adversari, toate cu renume european. Steaua şi Vaslui, în schimb, au aflat cu ce echipe se duelează în Europa League.
Pentru Timişoara, ghinionul a fost maxim iar sorţii au scos din pălărie chiar numele echipei ucrainiene Şahtior, câştigătoarea ultimei ediţii a Cupei UEFA.
Meciurile din Turul III preliminar al Ligii Campionilor
Sparta Praga - Panathinaikos
Şahtior Doneţk - FC Timişoara
Sporting Lisabona - FC Twente
Celtic - Dinamo Moscova
Anderlecht - Sivassport
FC Timişoara putea întâlni în turul III preliminar al Ligii Campionilor una dintre formaţiile Şahtior Doneţk, Sporting Lisabona, Panathinaikos Atena, Celtic Glasgow şi Anderlecht Bruxelles. Turul "dublei" se va disputa la Doneţk, pe 28/29 iulie, iar returul la Timişoara pe 4/5 august.
"La prima vedere clar e un meci greu, e o echipă foarte bună, ştim cu toţii ce rezultat au obţinut anul trecut. Dar ei încă se gândesc la ce au realizat anul trecut, aşa îmi place să cred, încă sărbătoresc şi pentru ei Timişoara nu înseamnă foarte mult. Trebuie chiar să credem în şansa noastră şi nu să o spunem doar ca pe o poezie. În fotbal, dacă crezi cu adevărat, poţi obţine performanţe remarcabile. Trebuie să fim foarte motivaţi, am să folosesc tot timpul rămas până la ora primului meci pentru a lucra la psihicul jucătorilor", a declarat antrenorul Timişoarei, Ioan Ovidiu Sabău, la aflarea veştii, pentru GspTV.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close