Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Timişoara, lider în Liga I după 2-1 cu "U" Cluj. Vaslui urcă pe locul doi

FC Timişoara, lider în Liga I după 2-1 cu "U" Cluj. Vaslui urcă pe locul doi

FC Timişoara, lider în Liga I după 2-1 cu "U" Cluj. Vaslui urcă pe locul doi
27 Apr 2011   •   23:18

FC Timişoara a revenit pe primul loc în Liga I, cel puţin pentru o zi, după ce s-a impus cu 2-1 în partida cu Universitatea Cluj. Scorul a fost deschis de Alexa, contrar cursului jocului, căpitanul bănăţenilor finalizând cu capul din 2 metri, după o minge prelungită aerian de Ricketts.

La pauză s-a intrat cu 2-0, pentru că Tameş a găsit o pasă genială pentru Ignatjevici, iar sârbul nu l-a iertat pe Marius Popa. Gazdele n-au renunţat la luptă şi Claudiu Niculescu a redus din diferenţă cu un şut viclean pe sub Marius Popa, iar Nasser a fost aproape de egalare doar 5 minute mai târziu, dar Poli s-a apărat bine până la final.

Timişoara a surclasat în clasament FC Vaslui, care pentru câteva zeci de minute detronase la rândul ei Oţelul Galaţi din poziţia fruntaşă, după o victorie cu 2-1 în faţa Universităţii Craiova. Rezultatul afundă formaţia olteană şi mai mult în zona retrogradării.

După centrarea lui Annang, Dorel Stoica şi-a introdus balonul în propria poartă şi totul părea că decurge conform planului pentru Hizo. Craiova a egalat totuşi înainte de pauză când Subotici a inventat o execuţie frumoasă, din unghi, iar trasorul său a adus egalitatea pe tabelă. Bucuria oaspeţilor a fost de scurtă durată, deoarece în minutul 42 tânărul Alin Buleică a fost eliminat, după ce a încasat 2 galbene în 3 minute.

Repriza secundă a reprezentat un asediu permanent la poarta bravului Silviu Lung Jr, care a trebuit să se recunoască învins în minutul 82, la lovitura liberă senzaţional executată de brazilianul Wesley.

Într-un alt meci, FC Braşov a învins cu scorul de 1-0 formaţia Victoria Brăneşti, care la fel ca şi Craiova păstrează şanse minime de salvare de la retrogradare. Golul a fost marcat în minutul 56, de Atilla Hadnagy, din cinci metri, după o fază prelungită de atac a formaţiei braşovene.


×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close