Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Timişoara - Oţelul Galaţi 1-0. Bucur şi Cisovsky sunt eroi (VIDEO)

FC Timişoara - Oţelul Galaţi 1-0. Bucur şi Cisovsky sunt eroi (VIDEO)

FC Timişoara - Oţelul Galaţi 1-0. Bucur şi Cisovsky sunt eroi (VIDEO)
09 Mai 2009   •   19:23

Timişoara şi Oţelul au oferit o partidă vie, în care s-au "bătut" pentru fotbal şi pentru goluri. Spectacolul a reuşit, printre cei mai vizibili jucători numărându-se Gigel Bucur,Parks sau Cisovsky, pentru gazde, în timp ce Oţelul a impresionat prin Ibeh, Sălăgean, Elek sau Bourceanu.

Prima ocazie i-a aparţinut Timişoarei, când o centrare de pe partea dreaptă l-a găsit pe Gigel Bucur în careu, care s-a dovedit a fi însă prea scund pentru a relua mingea cu capul. Era minutul 7 şi presiunea la poarta lui Kolev începea deja să se intensifice. Parks s-a remarcat în careul Oţelului, după care o minge şutată de Artiom Karamian a ieşit afară din acelaşi Parks.
Portarul Pantilimon începea meciul în formă, salvându-şi echipa de la un gol ce putea fi marcat de Ibeh. În minutul 14 Magera şi-a creat o bună ocazie de a înscrie, însă Parks se află la locul nepotrivit şi îl încurcă pe colegul său.
Prima repriză s-a aflat sub semnul Timişoarei, Gigel Bucur îi pasează excelent lui Artiom Karamian, dar grupul de 4 fundaşi al Otelului s-a miscat foarte bine şi Artiom a fost surprins în ofsaid.
Golul lui Gigel Bucur avea să fie anunţat de Karamian, care îl lansa perfect pe Parks, acesta şutând putin pe linga poartă.
Eroul Gigel Bucur înscrie în minutul 22, depăşindu-l uşor pe Sergiu Costin, pentru a ţinti colţul scurt al porţii lui Kolev.
Repriza a beneficiat de altfel de recitalul lui Bucur, care mai semnează un şut fantastic, ajuns lângă poartă însă, în minutul 27 şi încă unul în plasa laterală
Cei de la Oţelul se remarcă şi ei la centrarea lui Sălăgean de pe partea dreaptă, doar că Sârghi nu reuşeşte să reia şi să valorifice ocazia.
După spectacolul oferit în prima parte a partidei, Timişoara părea că se mulţumeşte cu scorul înscris pe tabelă, atitudine ce avea să-i coste pe elevii lui Balint. Pentru că în minutul 85, lupte crâncene au fost consemnate în careul lui Pantilimon. Elek înalţă o minge şi Cisovsky respinge de sub bară. Eroul gazdelor avea acum un alt nume. Apărarea gazdelor nu-şi revine, iar o lovitură liberă de pe partea dreaptă a oaspeţilor a adus din nou emoţii publicului.
Oţelul nu se resemnează, iar Bourceanu se află şi el în faţa golului, în min.90, însă acelaşi Cisovsky respinge, chiar cu riscul de a-i aplica o lovitură serioasă portarului Pantilimon.
Punctul final este marcat însă de Bucur, care are o ultimă ocazie după o incursiune pe partea stângă. Pierde însă un tempo în careu, întoarce la Stelian Stancu, ultimul trage, dar respinge portarul oaspeţilor.
Timişoara câştigă pe teren propriu, dăruind însă publicului şi câteva bătăi mai alerte ale inimii. Ocupă locul trei în clasament, cu 58 de puncte, în timp ce Oţelul se află pe 12, cu 36 de puncte.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Timisoara Oţelul Galaţi
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close