Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Universitatea Craiova a înregistrat la FRF transferurile a 20 de jucători

FC Universitatea Craiova a înregistrat la FRF transferurile a 20 de jucători

FC Universitatea Craiova a înregistrat la FRF transferurile a 20 de jucători
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    01 Iul 2013   •   19:44

FC Universitatea Craiova a înregistrat, luni, la FRF transferurile a 20 de jucători, printre aceştia aflându-se şi nume importante, precum Dorel Stoica, Ovidiu Stoianof, Robert Săceanu sau Dumitru Hotoboc, a anunţat finanţatorul clubului, Adrian Mititelu, în cadrul unei conferinţe de presă.

„Am depus documentele la FRF pentru 20 de jucători şi mai suntem în negocierii şi cu alţii 16. Pe 22 iulie va fi vizita medicală”, a spus Mititelu, potrivit Mediafax.

De asemenea, italianul Nicolo Napoli a fost anunţat ca fiind noul antrenor al echipei: „Încă de acum două luni m-am înţeles cu Nicolo Napoli, dar şi cu jucătorii. Am întârziat din cauza procesului cu federaţia. Astăzi este prima zi de înscriere”.

Cei 20 de jucători înregistraţi de FC Universitatea Craiova la FRF sunt Dorel Stoica, Dumitru Hotoboc, Ovidiu Stoianof, Robert Săceanu, Cătălin Crăciun, Eusebiu Rioşanu, Sorin Buşu, Jackie Nicolae, Robert Cale, Bogdan Ciocirlă, Florin Dragomir, Georgian Dinu, Aurel Preda, Claudiu Bălan, Ionuţ Mirzeanu, Gabriel Miu, Lucian Avram, Vasile Stania, Lucian Pătru şi Vlad Georgescu.

„Singura condiţie pe care nu o îndeplinesc este stadionul. Primăria Craiova nu m-a ajutat cu nimic. Datoria către Fisc va fi plătită eşalonat”, a adăugat Mititelu.

Autorităţile locale din Craiova au evacuat, joi dimineaţă, gruparea Universitatea Craiova patronată de Adrian Mititelu de la Stadionul Ion Oblemenco, sub supravegherea poliţiei, pentru a-i face loc unei noi grupări, formată de primarul Lia Olguţa Vasilescu în cadrul Clubului Sportiv Universitatea Craiova.

Edilul Craiovei a anunţat că echipa CS Universitatea Craiova are deja antrenor, un lot de 22 de jucători, buget de 1,5 milioane de euro şi va evolua în ediţia 2013-2014 a Ligii a II-a pe locul pus la dispoziţie de FRF.

Iniţial, primarul Lia Olguţa Vasilescu l-a susţinut pe Mititelu în disputa sa cu FRF şi în încercarea de a reînscrie echipa în Liga a II-a. Văzând că Mititelu nu reuşeşte să facă rost de banii necesari înscrierii formaţiei în Liga a II-a, Primăria Craiova a decis să formeze o altă echipă.

Anul trecut, Adunarea Genereală a FRF a oferit câte un loc în Liga a II-a atât clubului condus de Mititelu, conform unei hotărâri a Curţii de Apel Bucureşti, cât şi Primăriei Craiova, ambele locuri rămânând neocupate până în prezent.

Tot luni, Adrian Mititelu a anunţat înfiinţarea SC U Craiova SA, care îşi va desfăşura activitatea în paralel cu FC Universitatea Craiova SA, aflată în insolvenţă, şi va susţine echipa din punct de vedere financiar.

De asemenea, reprezentanţii suporterilor vor deţine 25% dintre acţiunile clubului, urmând ca o comunitate a investitorilor să se afle în posesia restului de acţiuni.

„Dacă voi da controlul clubului, îl voi da suporterilor când voi avea 50.000 de membri asociaţi. Ei pot fi patroni ai echipei, nu partide politice", a completat Mititelu.

×
Subiecte în articol: FRF Adrian Mititelu Lia Olguţa Vasilescu
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close