Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Vaslui a învins pe Gaz Metan Mediaş şi rămâne în lupta pentru cupele europene

FC Vaslui a învins pe Gaz Metan Mediaş şi rămâne în lupta pentru cupele europene

FC Vaslui a învins pe Gaz Metan Mediaş şi rămâne în lupta pentru cupele europene
de M.T.    |    04 Mar 2014   •   09:42

Un gol superb marcat de Nuno Viveiros cu un sfert de oră înainte de final a fost suficient pentru ca FC Vaslui să câştige partida de pe teren propriu cu Gaz Metan şi să se menţină în cursa pentru clasarea pe un loc de cupă europeană.

Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu s-a impus cu 1-0 şi, cu 33 de puncte, ocupă poziţia a şasea în clasamentul Ligii I, la egalitate cu Dinamo.

„O victorie muncită în faţa unu adversar foarte bine organizat. Gaz Metan este o echipă incomodă şi sunt bucuros că am luat cele trei puncte. Îmi felicit jucătorii pentru atitudine, pentru modul cum au evoluat. Suntem pe un drum bun şi este important să menţinem acest ritm”, a spus tehnicianul vasluienilor la finalul întâlnirii.

Ciobotariu a recunoscut că plecarea lui Lucian Sânmărtean la Steaua se simte în jocul echipei sale, dar este încrezător că acesta se va îmbunătăţi şi că FC Vaslui se poate califica în cupele europene la finalul sezonului.

„Odată că plecarea lui Sânmărtean ne-am pierdut căpitanul şi omul care făcea foarte multe pe fază ofensivă. Dar cred că în viitor vom arăta mult mai bine în fazele de atac. Va fi o luptă foarte grea cu Pandurii Tg. Jiu şi Dinamo pentru locul patru”, a precizat antrenorul moldovenilor.

Într-o altă partidă disputată luni, ultima clasată, Corona Braşov, a obţinut un rezultate de egalitate pe teren propriu în faţa Concordiei Chiajna, scor 2-2.

Gazdele au deschis scorul în prima repriză, prin Buş, dar oaspeţii au întors rezultatul după pauză, în urma golurilor marcate de Roşu şi Purece. Acelaşi Buş a făcut dubla cu mai puţin de un sfert de oră până la finalul meciului şi a salvat un punct pentru braşoveni.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close