Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Vaslui câştigă cu 1-0 la Cluj şi urcă pe locul 4

FC Vaslui câştigă cu 1-0 la Cluj şi urcă pe locul 4

FC Vaslui câştigă cu 1-0 la Cluj şi urcă pe locul 4
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.T.    |    10 Dec 2011   •   19:58

Brazilianul Adailton a adus victoria lui FC Vaslui la Cluj, împotriva Universităţii, scor 1-0, rezultat în urma căruia moldovenii depăşesc Steaua pentru moment în clasamentul Ligii I şi urcă pe locul 4.

Profitând de lipsa de reacţie a oamenilor lui Hizo, clujenii au fost stăpânii terenului în primele minute, atunci când au ratat trei bune ocazii de a deschide scorul. Tony nu a găsit spaţiul porţii lui Cerniauskas în două rânduri, în timp ce Claudiu Niculescu l-a întins serios pe goalkeeperul oaspeţilor cu o execuţie marcă înregistrată din lovitură liberă.

Replica vasluienilor a fost timidă şi a venit doar dintr-o fază fixă, Farkas trimiţând cu capul peste în urma unei lovituri de colţ, înainte ca Adrian Cristea să-l pună din nou la treabă pe Cerniauskas, care a respins excelent şutul de la 17 metri al fostului dinamovist. Duelul direct dintre cei doi şi-a derulat un nou episod cu câteva minute înainte de pauză, portarul lituanian având şi de această dată câştig de cauză.

Deşi meciul a continuat să aibă un ritm ridicat şi după pauză, situaţiile clare de gol au apărut greu, doar Gladstone, lovitură de cap reţinută uşor de Matache, şi Tony, şut peste din 6 metri, fiind aproape de a marca.

Întâlnirea se îndrepta către un 0-0 care nu ar fi mulţumit nici una dintre echipe, dar, în minutul 85, o recuperare a lui Raul Costin a declanaşat un contraatac al oaspeţilor, în urma căruia Adailton a marcat cu capul din interiorul careului şi a trimis toate punctele în Moldova.

U Cluj: Matache - Unguruşan, Szukala, Pele, Grecu - Păcurar (Nasser 67), L. Marinescu, Boştină - N. Tony, Cl. Niculescu (Machado 57), Ad. Cristea

FC Vaslui: Cerniauskas - Milanov, I. Balaur, Farkas, Milisavljevic - Gladstone (R. Costin 82), Pavlovic - Adailton, Wesley (P. Jovanovic 66), L. Sânmărtean - Temwanjera (Y. Bello 86).

×
Subiecte în articol: FC Vaslui Universitatea Cluj Liga I
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close