Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Vaslui - CFR Cluj, scor 1-1. Porumboiu: Am avut un jucător care a pasat bine pentru adversar

FC Vaslui - CFR Cluj, scor 1-1. Porumboiu: Am avut un jucător care a pasat bine pentru adversar

FC Vaslui - CFR Cluj, scor 1-1. Porumboiu: Am avut un jucător care a pasat bine pentru adversar
Sursa foto: Foto: Mediafax
03 Apr 2012   •   09:51

Echipa CFR Cluj a terminat la egalitate, luni, în deplasare, scor 1-1 (1-1), cu formaţia FC Vaslui, în ultimul meci al etapei a XXIV-a a Ligii I, informează Mediafax. Vasluienii au jucat în inferioritate numerică din minutul 15.
   
CFR a deschis scorul prin Ronny, în minutul 14. În minutul 15, Hugo Luz a fost eliminat de arbitrul Alexandru Tudor după ce l-a lovit intenţionat cu piciorul în burtă pe Sougou. Vasluienii au reuşit egalarea în minutul 22. Milanov a centrat din partea dreaptă, Temwanjera a pasat cu pieptul şi Wesley a înscris din cădere de la 6 metri.

Meciul a fost arvitrat la centru de Alexandru Tudor.

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, luni seară, la un post de televiziune, după remiza din meciul cu CFR Cluj, că echipa sa a dominat jocul şi în inferioritate numerică şi şi-a acuzat un fotbalist că a jucat pentru CFR Cluj.
   
"Sunt dezamăgit, pentru că am jucat foarte bine. Am dominat jocul în 10 oameni. Am întâlnit o echipă care are aer cald în pânze. Echipa a jucat, mai puţin un jucător care a fost un bun pasator pentru CFR Cluj. A fost acea eliminare la care Tudor are acoperire, dar apoi trebuia să-l dea afară şi pe Ronny pentru lovitură cu cotul. Lucrurile sunt clare, dar CFR nu are echipă şi asta s-a văzut astăzi. Pentru mine totul e clar, nu mă păcăleşte nimeni. Şi CFR Cluj a avut un penalti la final, dar până atunci arbitrajul i-a avantajat. Augusto Inacio mi-a spus la finalul meciului că Sougou i-a spus că Hugo Luz merita doar cartonaş galben", a spus Porumboiu.

FC Vaslui a depăşit Steaua în clasamentul pe luna martie al Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului. Moldovenii lui Porumboiu se află pe locul  78, în timp ce roş-albaştrii sunt cu 2 poziţii mai jos, pe 80. Nici Dinamo nu e prea bine cotată. Gruparea din Stefan cel Mare e doar pe 120, mai slab poziţionată faţă de Rapidul lui Răzvan Lucescu. Giuleştenii au ajuns pe locul 108.

×
Subiecte în articol: CFR Cluj FC Vaslui Adrian Porumboiu
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close