Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Vaslui dă lovitura! Echipa va fi condusă de Lopez Caro, fostul antrenor de la Real Madrid

FC Vaslui dă lovitura! Echipa va fi condusă de Lopez Caro, fostul antrenor de la Real Madrid

FC Vaslui dă lovitura! Echipa va fi condusă de Lopez Caro, fostul antrenor de la Real Madrid
11 Iun 2010   •   19:35

Plecarea lui Marius Lăcătuş de la FC Vaslui dă tonul schimbărilor spectaculoase la echipa lui Adrian Porumboiu. Patronul moldovenilor a confirmat vineri că noul antrenor al echipei este spaniolul Juan Ramon Lopez Caro şi că acesta va fi secondat de Laurenţiu Roşu. Caro va avea la dispoziţie fonduri pentru mai multe transferuri de marcă.
Noul antrenor al Vasluiului, Lopez Caro, are un CV formidabil pentru nivelul Ligii I. Spaniolul a antrenat în sezonul 2005/2006 faimoasa echipă Real Madrid, iar până zilele trecute a fost selecţionerul naţionalei de tineret a Spaniei.
"Lucrurile sunt care: Caro va fi ajutat de Laurenţiu Roşu şi un preparator fizic. A fost antrenorul echipei naţionalei de tineret a Spaniei, ieri şi-a reziliat contractul. Am discutat destul de mult despre ce este vorba, a văzut echipa. Lotul actual va fi completat, pentru că nu este destul de bun pentru titlu. Antrenorul va decide cine va veni. Luni va fi prezentarea oficială", a spus Porumboiu la gsptv.
FC Vaslui a încheiat sezonul trecut din Liga I pe poziţia a treia, după CFR Cluj şi Unirea Urziceni, şi va evolua în ediţia viitoare a Europa League.
Antena3.ro

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close