Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Vaslui face scorul etapei, 5-0 cu CS Mioveni

FC Vaslui face scorul etapei, 5-0 cu CS Mioveni

FC Vaslui face scorul etapei, 5-0 cu CS Mioveni
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    03 Oct 2011   •   23:34

FC Vaslui a realizat scorul etapei a 9-a din Liga I, dupîă ce a câştigat în deplasare meciul cu CS Mioveni cu scorul de 5-0.

 
Brazilianul Wesley a reuşit un hattrick şi a devenit cel mai bun marcator străin din istoria campionatului României, cu 39 de goluri, iar conaţionalul său Adailton a marcat o dublă.
 
Echipa lui Viorel Hizo a început tare partida şi conducea deja cu 2-0 după mai puţin de jumătate de oră de joc. Wesley a deschis scorul în minutul 8, cu golul care i-a permis să-l detroneze pe albanezul Demollari în topul celor mai prolifici marcatori străini din Liga I, iar Adailton a înscris şi el în minutul 26, dintr-o lovitură liberă de pe partea dreaptă.
 
„Samba” oaspeţilor a continuat şi după pauză. Adailton a făcut dubla în minutul 48, cu o finalizare spectaculoasă la centrarea perfectă a lui Milisavljevic, şi a fost imitat de Wesley, care a marcat spectaculos din apropiere după o acţiune superbă a lui Sânmărtean, care prin evoluţia de luni seară a dovedit că merită să fie convocat la echipa naţională.
 
Argeşenii au dat primele semne de viaţă abia la 4-0, însă Enache şi Tănasă au ratat ocazia unui gol de onoare pentru gazde. Cei care vor înscrie vor fi tot moldovenii, Wesley încununându-şi seara perfectă cu o reuşită norocoasă din lovitură liberă în minutul 77. Brazilianul avea să fie schimbat câteva minute mai târziu, fiind aclamat de un stadion întreg.
 
În urma acesui succes, FC Vaslui urcă până pe locul 5, cu 16 puncte, în timp ce CS Mioveni coboară pe penultima poziţie, cu numai 7 puncte.
 
CS Mioveni: Hăisan - I. Voicu, Săndulescu, M. Olteanu, Baicu - Coşereanu, Mărgăritescu, V. Gheorghe (A. Iordache 60) - Neaga (Enache 65), Dică, Tănasă
 
FC Vaslui: Cerniauskas - Milanov, Papp, Farkas, Milisavljevic - Adailton, Zmeu (R. Costin 69), Pavlovic, Sânmărtean - Wesley (Buhăescu 81), Temwanjera (Y. Bello 75).
 

×
Subiecte în articol: FC Vaslui CS Mioveni Liga I
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close