Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Vaslui ? FC Braşov 2-2. Dulca: Ne-am făcut singuri greu meciul

FC Vaslui ? FC Braşov 2-2. Dulca: Ne-am făcut singuri greu meciul

FC Vaslui ? FC Braşov 2-2. Dulca: Ne-am făcut singuri greu meciul
16 Aug 2009   •   23:45


FC Braşov a reuşit să plece cu un punct din deplasarea de la Vaslui, după ce formaţia condusă de Viorel Moldovan a remizat, scor 2-2, cu echipa moldoveană, la capătul unui meci spectaculos.

Oaspeţii au deschis scorul prin Ezequias în minutul 13, care a şutat de la aproximativ 20 de metri, lăsându-l pe portarul Cristian Hăisan fără replică. FC Vaslui a egalat în minutul 51 prin Wesley, dar FC Braşov a preluat din nou conducerea şapte minute mai târziu, când Mihai Roman a trimis mingea în poartă cu un şut-centrare din apropierea liniei de fund a terenului.

FC Braşov a rămas totuşi în inferioritate numerică în minutul 72, când Oros a văzut al doilea galben, iar gazdele au reuşit să egaleze, zece minute mai târziu, când Zubar a reluat în poartă o minge respinsă de Dani Coman la şutul lui Gerlem.

La finalul partidei, Viorel Moldovan a declarat că formaţia sa merită punctul obţinut, pentru că jucătorii ?au dat dovadă de mare caracter şi disciplină, ţinând cont şi de eliminarea venită cu 20 de minute înainte de finalul meciului?, dar şi pentru că la Vaslui se câştigă foarte greu. ?Nu ştiu cine va mai obţine puncte la Vaslui pe viitor?, a mai spus Moldovan, fost antrenor al echipei FC Vaslui.

De partea cealaltă, Cristian Dulca a apreciat că vasluienii şi-au făcut singuri viaţa grea. ?A fost un meci foarte greu, pe care ni l-am făcut singuri astfel. Au fost două goluri de cascadorii râsului. Primul gol a fost unul norocos, din deviere, iar al doilea gol a fost de cascadorii râsului şi nu este permis aşa ceva la nivelul Ligii I. Vom face o analiză?, a spus Dulca.

Au evoluat echipele:

FC Vaslui: 81. Hăisan - 15. Buhuş, 16. Zubar, 26. Farkaş, 17. Bălace - 20. Ljubinkovici (21. N. Jovanovici '86), 4. Gencev ? 9. Burdujan (10. Gerlem '64), 80. Wesley, 18. Gângioveanu (8. Zmeu '77) - 19. Temwanjera. Antrenor: Cristian Dulca.

FC Braşov: 1. Coman - 15. Oros, 4. Abrudan, 23. N. Constantin (55. Pereira '54), 3. Ezequias - 7. C. Munteanu, 27. Măldărăşanu (10. Ilyeş '90), 8. Grigore, 14. Roman - 9. Hadnagy, 11. Zaharia (20. Voicu '76). Antrenor: Viorel Moldovan.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Vaslui FC Brasov Liga I
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close