Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Vaslui - FC Timişoara 4-3. Bănăţenii ratează primul loc în Liga I (VIDEO)

FC Vaslui - FC Timişoara 4-3. Bănăţenii ratează primul loc în Liga I (VIDEO)

FC Vaslui - FC Timişoara 4-3. Bănăţenii ratează primul loc în Liga I (VIDEO)
18 Apr 2009   •   20:43

FC Timişoara a pierdut primul meci în acest sezon cu Gabi Balint pe banca tehnică, după un meci incredibil la Vaslui. Gazdele s-au impus cu 4-3, la capătul unui meci în care evoluţia scorului a semnănat pe alocuri cu cea din sferturile Ligii Campionilor, din meciul Chelsea - Liverpool.

Bănăţenii au început în forţă şi Gigel Bucur a deschis scorul în minutul 6, când a reluat balonul cu capul din şase metri, după o centrare a lui Curtean. Nu au trecut nici patru minute şi acelaşi Bucur a înscris pentru 2-0 din penalty, după un fault al portarului Kuciak la Luchin.

Timişoara era în acel moment pe primul loc în clasamentul Ligii I, profitând de o înfrângere a dinamoviştilor la Iaşi. Însă moldovenii au reuşit şi în această partidă să termine partida cu capul sus. În minutul 28, FC Vaslui a redus din diferenţă prin Wesley, care a înscris cu capul din 7 metri, pentru ca două minute mai târziu să egaleze datorită unui autogol al lui Luchin.

FC Timişoara a preluat din nou conducerea pe tabela de marcaj, în minutul 68, după reuşita lui Artiom Karamian, dar FC Vaslui a întors rezultatul, Wesley, minutul 70, şi Milisavljevici, minutul 86, fiind ultimii marcatori ai partidei.



În urma acestui rezultat, FC Vaslui a acumulat 41 de puncte şi a urcat pe locul 7 la egalitate cu Steaua, în timp ce FC Timişoara rămâne cu 46 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj, şi se menţine pe poziţia a treia în clasament, la 3 puncte de liderul Dinamo.

Au evoluat echipele:

FC Vaslui: 1. Kuciak - 15. Buhuş, 28. Cânu, 26. Farkas, 27. Hugo Luz (17. Bălace '9) - 9. Burdujan (30. Kirovski '72), 23. Pavlovici (8. Zmeu '65), 4. Genchev, 10. Milisavljevici - 80. Wesley, 19. Temwanjera. Antrenor: Viorel Moldovan.

FC Timişoara: 29. Pantilimon - 30. Bădoi, 16. Luchin, 28. Cisovski, 3. Latovlevici - 11. Arm. Karamian (23. Amuneke '69), 5. Alexa, 27. Magera, 10. Art. Karamian (19. Rusici '84) - 18. Bucur, 25. Curtean. Antrenor: Gabi Balint.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Vaslui FC Timisoara Liga I
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close