Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Vaslui învinge cu 3-0 pe Gaz Metan şi se apropie la două puncte de primul loc

FC Vaslui învinge cu 3-0 pe Gaz Metan şi se apropie la două puncte de primul loc

FC Vaslui învinge cu 3-0 pe Gaz Metan şi se apropie la două puncte de primul loc
18 Apr 2011   •   22:25

FC Vaslui este tot mai aproape de titlu. Echipa lui Viorel Hizo a câştigat ultimul meci din etapa a 27-a din Liga I, 3-0 pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş, şi s-a apropiat la numai două puncte de Oţelul Galaţi, actualul lider al clasamentului..

 
Cu Eric nici măcar pe banca de rezerve, Gaz Metan a fost incapabilă să ameninţe în vreun fel poarta lui Kuciak, în timp ce Vasluiul s-a încălzit cu nişte şuturi de la distanţă, trimise de Raul Costin şi Adailton. A fost suficient ca moldovenii să forţeze cu ceva mai multă convingere că au apărut şi rezultatele.
 
În minutul 20, Adailton a pătruns în careu şi l-a driblat pe Pleşca, portarul medieşenilor agăţându-l pe brazilian. O decizie uşoară pentru oricine, extrem de dificilă pentru Sebastian Colţescu, care a acordat în cele din urmă penaltyul, după ce a revenit de două ori asupra deciziei. Wesley a transformat fără probleme şi, din acel moment, oamenii lui Hizo şi-au luat viteză.
 
Adailton a majorat scorul în minutul 38, la o fază foarte grea pentru arbitrul asistent, care a reuşit totuşi să observe că mingea a trecut de linia porţii, pentru ca Yero Bello să marcheze cu e lovitură splendidă de cap pentru 3-0, cu puţin timp înainte de pauză. 
 
Cu un avans liniştitor pe tabelă, gazdele au jucat la turaţie scăzută în partea a doua, pe acest fond medieşenii dând mai des târcolae careului lui Kuciak. Totuşi, cu excepţii ocaziilor lui Hoban şi Bawab, goalkeeperul slovac al Vasluiului nu a avut prea mult de muncă.
 
Pe final, trupa lui Hizo a profitat de spaţiile mari din apărarea oaspeţilor, dar Wesley, Papp şi Temwanjera au ratat şansa unui 4-0 care ar fi fost poate prea dur pentru ceea ce s-a jucat. La cealaltă poartă, Bawab a fost de două ori aproape de golul de onoare pentru medieşeni, însă Kuciak s-a aflat de fiecare dată la post.
 
FC Vaslui câştigă cu 3-0 şi se apropie la numai două puncte de primul loc, ocupat de Oţelul Galaţi, în timp ce Gaz Metan rămâne pe locul 7, cu 40 de puncte, şi are şanse tot mai mici la un loc de cupă europeană.
 
FC Vaslui: Kuciak - Ghencev, Papp, Cânu, Milanov - Ad. Gheorghiu (Milisavljevic 64), R. Costin, Wesley, Sânmărtean - Adailton (Rivas 69), Bello (Temwanjera 79)
 
Gaz Metan: Pleşca - R. Zaharia, Trtovac, Akaki, Markovic (Bawab 46) - Miclea (A. Munteanu 62), Bozeşan (Dudiţă 76), Cr. Todea, Hoban, Vukadinovic - D. Roman.
 

×
Subiecte în articol: FC Vaslui Gaz Metan Medias Liga I
Parteneri
Ministrul Muncii anunță trei tipuri noi de vouchere pentru români
x close