Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Vaslui - Pandurii Târgu Jiu, scor 3-1

FC Vaslui - Pandurii Târgu Jiu, scor 3-1

FC Vaslui - Pandurii Târgu Jiu, scor 3-1
Sursa foto: Foto: gsp.ro
26 Noi 2010   •   23:09

Formaţia FC Vaslui a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa Pandurii Târgu Jiu, într-un meci din etapa a XVII-a, ultima a turului actualei ediţii a Ligii I, informează Mediafax.
   
Golurile echipei vasluiene au fost marcate de Wesley '39, Y. Bello '45+1 şi R. Costin '50. Pentru Pandurii a înscris Voiculeţ, în minutul 48.
Sânmărtean a pasat de la marginea careului de 16 metri, până la Gheorghiu în interiorul careului pe partea dreaptă, acesta a centrat, iar Wesley a reluat, în minutul 39, din mijlocul careului de 6 metri în plasă cu capul.

După o incursiune pe partea dreaptă a lui Gheorghiu, jucătorul vasluian a centrat, iar Yero Bello a reluat în poartă tot din mijlocul careului de 6 metri, în primul minut de prelungiri al primei reprize.

La trei minute după începerea reprizei secunde, Voiculeţ a redus din diferenţa de pe tabela de marcaj, cu un şut de la aproximativ 17 metri, în stânga portarului Kuciak.

Scorul final a fost stabilit în minutul 50. În urma unei centrări a lui Sânmărtean de pe partea dreaptă, Raul Costin a reluat din aproximativ 10 metri, în stânga lui Mingote.

×
Subiecte în articol: FC Vaslui Pandurii Targu Jiu fotbal portar
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close