Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Vaslui ? Poli Iaşi 2-0. Farkaş ? două goluri, Pavlovici ? două victime (VIDEO)

FC Vaslui ? Poli Iaşi 2-0. Farkaş ? două goluri, Pavlovici ? două victime (VIDEO)

FC Vaslui ? Poli Iaşi 2-0. Farkaş ? două goluri, Pavlovici ? două victime (VIDEO)
06 Mar 2009   •   21:27

Slovacul Pavol Farkaş a câştigat derby-ul Moldovei pentru FC Vaslui. Noua achiziţie din echipa lui Viorel Moldovan a marcat ambele goluri ale partidei cu Politehnica Iaşi, scor 2-0, în etapa a 19-a a Ligii I.

Scorul a fost deschis în minutul 24, când Farkaş a reluat cu capul o lovitură de colţ prelungită de Temwanjera. Unsprezece minute mai târziu, tot în urma unui corner, Wesley l-a depăşit pe portarul Brăneţ într-un duel aerian, considerat ca fiind fault de către ieşeni, iar balonul a ajuns la Farkaş, care l-a trimis în poarta goală.





Chiar înainte de pauză, Poli Iaşi l-a pierdut şi pe portarul Cristi Brăneţ, care în urma unui contact cu jucătorul Miloş Pavlovici a căzut inconştient pentru câteva momente. Pe teren a intrat ambulanţa prezentă la stadion, care l-a transportat apoi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Vaslui. La începutul reprizei secunde, crainicul stadionului a anunţat că portarul şi-a revenit şi s-a ales doar cu o plagă la buză, moment în care toţi oamenii din stadion au aplaudat.



În ciuda acestor probleme, Poli Iaşi a reuşit să reducă din diferenţă în minutul 70, după ce Cristea a trimis mingea în bară, iar balonul a ajuns la Bratu, care a reluat în poartă. Reuşita lui Bratu a fost însă anulată de arbitrul central, la semnalizarea asistentului, pe motiv de ofsaid.



Şase minute mai târziu, al doilea portar al ieşenilor, Răzvan Pleşca, a fost trecut şi el pe lista victimelor făcute de mijlocaşul sârb Miloş Pavlovici, cei doi ciocnindu-se cap în cap. Jucătorul formaţiei oaspete a avut nevoie de îngrijiri medicale, meciul fiind întrerupt din nou câteva minute, dar în cele din urmă Pleşca a revenit pe teren şi a continuat partida.



Au evoluat echipele:

FC Vaslui

1. Kuciak - 15. Buhuş, 4. Ghencev, 26. Farkas, 27. Hugo Luz - 11. Ad. Gheorghiu, 20. Ljubinkovici, 23. Pavlovici, 10. Milisavijevici (18. Buhăescu '71) - 80. Wesley (16. Zubar '84), 19. Temwanjera. Antrenor: Viorel Moldovan.


Poli Iaşi

1. Brăneţ (12. Pleşca '45) - 77. Buta, 28. Cr. Munteanu, 23. Adr. Ilie, 5. Pecnik - 16. Viveiros (25. Milea '58), 8. Ignatov, 26. Gavatorta, 30. Jovanovici - 10. A. Cristea, 9. Bâlbă (13. Cr. Bratu '67). Antrenor: Cristiano Bergodi.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Vaslui Poli Iaşi Liga I
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close