Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Vaslui reintră în lupta pentru Europa League după victoria cu "călătorii" de la CS Otopeni, 2-0

FC Vaslui reintră în lupta pentru Europa League după victoria cu "călătorii" de la CS Otopeni, 2-0

FC Vaslui reintră în lupta pentru Europa League după victoria cu "călătorii" de la CS Otopeni, 2-0
Sursa foto: viorel moldovan
17 Mai 2009   •   21:03

Vasluiul a reuşit să profite de starea în care au venit la meci jucătorii de la CS Otopeni, după un drum epuizant de şase ore, şi s-a impus, reintrând în lupta pentru un loc de Europa League. Echipa lui CS Otopeni, în schimb, nu pare capabilă nici să îşi îndeplinească baremul, ca să nu mai vorbim de rămânerea în Liga I, care nu mai este posibilă de destul timp.
Veniţi la stadionul din Vaslui pe fugă, după un drum lung şi hrăniţi cu sandwich-uri luate din benzinării, jucătorii Otopeniului au început cât se poate de prost meciul cu FC Vaslui. Încă din minutul 7, Genchev a deschis scorul din a doua încercare, luându-l la ţintă pe Munteanu în primă instanţă. Oaspeţii nu au reuşit să se trezească nici după gol, iar Bogdan Panait a faultat în careu pe Temwanjera, acordând lovitura de la 11 metri Vasluiului. Genchev a executat şi a devenit din înger demon, portarul Munteanu demonstrându-şi experienţa şi respingând penalty-ul. Echipa lui Viorel Moldovan a mai creat o dată panică în careul lui CS Otopeni până la pauză, când Milisavljevic a lovit bara în minutul 39 după un şut frumos.
Doar gazdele au contat şi după pauză, iar Denis Zmeu a majorat avantajul în minutul 59, după o gafă incredibilă a lui Munteanu, care a scăpat în poartă mingea şutat de vasluieni. Văzuţi cu sacii în căruţă, elevii lui Moldovan au oprit atacurile şi, cum oaspeţii nu au reuşit să creeze nimic în atac, ocaziile au dispărut şi meciul a devenit tern, fluierul de final aducând un deznodământ aşteptat.
Rezultatul o readuce pe FC Vaslui în lupta pentru cupele europene, echipa moldavă fiind acum la doar două puncte de locul al şaselea şi la un punct de Steaua, fiind situaţi pe locul al optulea în clasamentul Ligii I.
Vaslui: Kuciak - Buhuş, Zubar, Farkas, Luz - Genchev, Pavlovic - Ljubinkovic, Zmeu, Mlisavljevic - Temwanjera
Otopeni: Cr.Munteanu - Rada, Panait, Dumiterscu, Vitor - Pârvu, V.Negru, Menassel, Lazic - L.Ganea, Caramarin
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Vaslui CS Otopeni Liga I Viorel Moldovan
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close