Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Florin Costea ratează un penalty, iar Steaua obţine doar un 0-0 la Vaslui

Florin Costea ratează un penalty, iar Steaua obţine doar un 0-0 la Vaslui

Florin Costea ratează un penalty, iar Steaua obţine doar un 0-0 la Vaslui
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.T.    |    16 Oct 2011   •   23:30

FC Vaslui şi Steaua au treminat la egalitate în derbyul etapei a 10-a din Liga I, scor 0-0, rezultat care nu avantajează decât pe rivalele celor două echipe. Bucureştenii au ratat ocaziile mai mari, printre care şi un penalty, irosit în startul partidei de Florin Costea.

 
Cu 17 puncte, moldovenii se află pe locul 5, în timp ce Steaua face 15 puncte şi rămâne pe poziţia a 8-a în clasament.
 
Confruntat cu o listă impresionantă de jucători indisponibili, Ilie Stan s-a văzut nevoit să improvizeze formula de start, astfel că argentinianul Brandan a evoluat ca fundaş central, în timp ce Florin Costea a fost titularizat, în ciuda faptului că nu este în cea mai bună condiţie fizică.
 
Steaua nu a părut însă să acuze problemele de lot în debutul întâlnirii, roş-albaştrii având un început de meci mai bun. În minutul 7, Latovlevici a trimis o centrare de pe partea stânngă, pe care Milanov a blocat-o cu mâna, arbitrul Cristi Balaj dictând fără ezitare penalty. 
 
Florin Costea a executat însă slab, iar Cerniauskas a respins, salvându-şi echipa într-un moment dificil. Portarul lituanian va face acelaşi lucru şi în minutul 11, când a deviat în corner şutul lui Tatu, după ce brazilianul l-a depăşit uşor pe Papp.
 
După un prim sfert de oră în care oaspeţii au condus ostilităţile, elevii lui Viorel Hizo au preluat uşor-uşor iniţiativa şi au împins tot mai mult jocul spre careul lui Stanca. Ocaziile importante ai lipsit însă, apărarea experimentală a Stelei rezolvând fără probleme orice tentativă a vasluienilor de a crea pericol.
 
Repriza a doua a stat sub semnul echilibrului, ambele echipe împărţindu-şi momentele bune. Vasluiul putea înscrie în două rânduri, prin Wesley, care nu a ajuns la centrarea şutată a lui Bello, şi prin Sânmărtean, al cărui şut din prelungiri a fost respins cu un reflex superb de Stanca, în timp ce Steaua a avut cea mai mare ocazie cu 13 minute înainte de final, atunci când Tatu a tras mult peste din numai câţiva metri, în urma unei faze confuze în careul gazdelor.
 
FC Vaslui: Cerniauskas - Milanov, Papp, Farkas, Milisavljevic - Costin, Zmeu (Gladstone 58) - Adailton, Wesley, Sânmărtean - Temwanjera (Y. Bello 58)
 
Steaua:  Stanca - Martinovic, Geraldo, Brandan, Latovlevici - Bicfalvi, Bourceanu - Prepeliţă (Rusescu 64), Bălan (Nikolic 53), Fl. Costea (M. Costea 76) - Tatu.
 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close