Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FRF a anunţat numele celor 13 stranieri convocaţi pentru meciurile cu Andorra şi Estonia din preliminariile CM 2014

FRF a anunţat numele celor 13 stranieri convocaţi pentru meciurile cu Andorra şi Estonia din preliminariile CM 2014

FRF a anunţat numele celor 13 stranieri convocaţi pentru meciurile cu Andorra şi Estonia din preliminariile CM 2014
de M.T.    |    26 Sep 2013   •   14:33

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, miercuri, că a trimis 13 faxuri de convocare de principiu pentru jucători români legitimaţi la cluburi de peste hotare, în perspectiva meciurilor cu Andorra şi Estonia, ultimele din cadrul grupei D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014.

Lista convocaţilor, de pe care lipseşte din nou Adrian Mutu, îi cuprinde pe Bogdan Lobonţ (AS Roma), Vlad Chiricheş (Tottenham Hotspur), Dorin Goian (Asteras Tripoli), Paul Papp (Chievo Verona), Răzvan Raţ (West Ham United), Costin Lazăr (PAOK Salonic), Gabriel Torje (Espanyol Barcelona), Bănel Nicoliţă (FC Nantes), Gheorghe Grozav (Terek Groznîi), Gheorghe Bucur (Kuban Krasnodar), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Bogdan Stancu (Genclerbirligi şi Claudiu Keşeru (Bastia).

Faxurile de confirmare sau de revocare vor fi trimise vinerea viitoare, pe 4 octombrie.

Selecţionerul Victor Piţurcă va decide componenţa definitivă a lotului pe 6 octombrie, după ultimul meci din etapa a 10-a a Ligii I.

Reunirea este programată luni, 7 octombrie, la ora 12,00, la Centrul Tehnic Naţional al FRF de la Mogoşoaia.

Meciul cu Andorra va avea loc pe 11 octombrie, de la ora 21:30, pe Estadi Comunal din Andorra, iar cel cu Estonia în data de 15 octombrie, la ora 21,00, pe Arena Naţională din Bucureşti.

România ocupă locul 4 în grupa D a preliminariilor, în care Olanda a obţinut deja calificarea matematică la Cupa Mondială de anul viitor.

Pentru a se califica la baraj, tricolorii trebuie să câştige ambele partide rămase de disputat, iar Ungaria şi Turcia să nu obţină punctaj maxim în ultimele două etape.

Atât Ungaria, cât şi Turcia mai au de jucat cu Olanda.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close