FRF cere scuze suporterului stelist de nouă ani care a rămas fără banner la meciul Steaua - FC Vaslui

de G.S.    |    21 Apr 2012   •   11:54
FRF cere scuze suporterului stelist de nouă ani care a rămas fără banner la meciul Steaua - FC Vaslui

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a postat, sâmbătă, un comunicat pe site-ul oficial, în care cere scuze suporterului stelist căruia i-a fost confiscat un banner la meciul Steaua - FC Vaslui, disputat, vineri seară, în etapa a XXVII-a a Ligii I.
   
"Fie şi în condiţiile în care nu este implicată în organizarea jocurilor din cadrul campionatului Ligii I, dar elaborând şi aprobând regulamentele de desfăşurare a activităţii fotbalului din ţara noastră, Federaţia Română de Fotbal consideră normal să-i ceară scuze micuţului suporter stelist, Marius, căruia, aseară, cu ocazia meciului FC Steaua - FC Vaslui, i-a fost confiscat bannerul de susţinere a echipei sale favorite. Observatorul de joc, delegat la această partidă, a aplicat ad-litteram regulamentul, dar suntem de părere că, pe viitor, se impune ca toţi observatorii de joc să dea dovadă de flexibilitate şi să judece situaţiile de la caz la caz", se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al FRF şi semnat de preşedintele Mircea Sandu.

FRF îl invită pe Marius la sediul FRF, unde va primi un tricoul al echipei naţionale şi o minge: "Regretând incidentul de ieri, îl invităm pe micuîul stelist, împreună cu părinţii săi sau cu unul dintre ei, la sediul FRF, în oricare dintre zilele lucrătoare ale săptămânii viitoare, pentru a i se înmâna, în semn de scuze şi de consolare, un tricou al echipei noastre naţionale şi o minge".

"Vreau şi eu ceva: Steaua campioană", a fost bannerul afişat de Marius, în vârstă de 9 ani, şi confiscat la solicitarea observatorului Gheorghe Nedelescu.

Parteneri
x close