Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FRF: "Pandurii şi FC Braşov nu vor fi programate în campionat". Pandurii răspund: "Nu va fi aşa"

FRF: "Pandurii şi FC Braşov nu vor fi programate în campionat". Pandurii răspund: "Nu va fi aşa"

FRF: "Pandurii şi FC Braşov nu vor fi programate în campionat". Pandurii răspund: "Nu va fi aşa"
Sursa foto: Marin Condescu
14 Ian 2009   •   18:20

Comisia pentru Statutul Jucătorului din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a decis într-o şedinţă care a avut loc miercuri că echipele Pandurii Tg. Jiu şi FC Braşov nu vor fi programate în prima etapă a returului. Fără să dea motive pentru decizia sa, FRF a informat, conform Mediafax, că acestea nu vor putea disputa meciurile din etapa a XVIII-a din cauza unor nereguli.
Reacţia din partea gorjenilor nu a întârziat. Astfel, preşedintele Pandurilor, Marin Condescu, a declarat că nu se pune problema ca decizia Comisiei FRF să fie pusă în aplicare până la capăt, deoarece neregulile au fost rezolvate de către gorjeni. El recunoaşte, de asemenea, problemele care au fost în legătură cu jucătorul Ilie Iordache.
"Este vorba de datoria pe care Pandurii o avea către clubul Dinamo pentru achiziţionarea lui Ilie Iordache, dar problema este rezolvată acum între cluburi. Noi ne-am înţeles ieri cu Dinamo să-l dăm înapoi pe Iordache şi să mai plătim doar 100.000 de euro din cei 500.000 pe care trebuia să-i plătim. Se va constata la următoarea şedinţă a comisiei că l-am înapoiat pe Iordache şi se vor stinge orice litigii de acest gen între cluburi. Nu se pune problema să nu fim programaţi în prima etapă", a asigurat Condescu.
Despre jucătorul care reprezintă miezul întregii probleme, Ilie Iordache, Condescu a adăugat: "Ilie Iordache nu poate să se împotrivească acestei înţelegeri pentru că el revine practic la clubul cu care semnase deja în vară şi în aceleaşi condiţii de atunci. Dacă a depus memoriu să devină jucător liber de contract înseamnă că nu vrea să mai joace la Pandurii. Dacă nu-i mai place aici nu-l putem ţine cu forţa. Se va întoarce la Dinamo cu siguranţă."
Oficialii lui FC Braşov nu au făcut, încă, declaraţii despre motivele care au dus la neprogramarea lor în prima etapă din returul campionatului.
Foto: portal.paginisportive.com
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FRF Pandurii Targu Jiu FC Brasov
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close