Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FRF şi LPF joacă "ping-pong" cu cazul Varga-Bălan

FRF şi LPF joacă "ping-pong" cu cazul Varga-Bălan

FRF şi LPF joacă "ping-pong" cu cazul Varga-Bălan
Sursa foto: dacian varga
26 Mar 2010   •   14:13

Soarta partidei Rapid - FC Timişoara, încheiată pe teren 1-0, şi a jucătorilor Dacian Varga şi Tiberiu Bălan are toate şansele să fie aflată după încheierea campionatului. FRF şi LPF contină să îşi paseze cazul între ele. Cea mai nouă întorsătură este trimiterea cazului de la Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor din cadrul FRF la Comisia de Soluţionare a Litigiilor a LPF. De asemenea, CNSL a FRF a decis să ia act de renunţarea clubului FC Timişoara la cererea care se referă la dreptul de joc al fotbaliştilor.
Cazul Varga-Bălan se întoarce la LPF. Decizia, una foarte bună pe oficialii bănăţeni, care au sărit ca arşi atunci când LPF a declinat competenţa în favoarea FRF, nu face decât să prelungească aşteptarea unei decizii. Înainte de a înmâna cazul LPF, CNSL din cadrul Federaţiei a luat o decizie importantă, aceea de a lua act de renunţarea clubului de pe Bega la pretenţia de a câştiga meciul cu 3-0, la masa verde, potrivit Mediafax.
Rapid a câştigat pe teren partida din Giuleşti cu FC Timişoara, cu scorul de 1-0, întâlnire în care au debutat la Rapid Dacian Varga şi Tiberiu Bălan. După meci, preşedintele CA al FC Timişoara, Marian Iancu, a reclamat la LPF dreptul de joc al celor doi jucători, invocând că vizele de joc acordate în primă instanţă au fost retrase chiar înaintea partidei. Aducerea celor doi fusese făcută după încheierea perioadei de transferuri, în virtutea unei reguli care permite aducerea de jucători în eşaloanele inferioare. Astfel, George Copos i-a înrolat pe cei doi la Rapid III şi i-a mutat, apoi, la echipa mare, trimiţându-i pe teren cu prima ocazie.
Antea3.ro

×
Subiecte în articol: Dacian Varga FRF LPF FC Timisoara Rapid
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close