Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Galeria Vasluiului a avut ?interzis? în Giuleşti

Galeria Vasluiului a avut ?interzis? în Giuleşti

Galeria Vasluiului a avut ?interzis? în Giuleşti
22 Noi 2008   •   23:22
Suporterii Vasluiului, care doreau să îşi susţină echipa în meciul cu Rapid (2-2), nu au fost lăsaţi să intre pe stadion şi au fost nevoiţi să facă cale întoarsă spre Moldova.
Referitor la acest incident, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti a declarat că 20 de suporteri vasluieni au avut accesul interzis în incinta stadionului ?Valentin Stănescu?, la partida cu Rapid, deoarece nu aveau actele de identitate: ?Echipa FC Vaslui a avut o galerie formată din aproximativ 70 de suporteri, dar în urma controalelor efectuate de jandarmi s-a constatat că 20 dintre aceştia nu aveau asupra lor buletine de identitate, aşa cum prevede legea, astfel că nu li s-a permis accesul în incinta stadionului, la partida cu Rapid. Aceştia au fost urcaţi în maşinile Jandarmeriei şi conduşi spre ieşirea din oraş?, a spus Militaru.
Reprezentantul Jandarmeriei a afirmat că legea prevede ca deplasarea suporterilor în mod organizat în afara localităţii se face pe baza unui tabel nominal şi a buletinelor de identitate.
Un incident similar s-a produs la partida Dinamo - Universitatea Craiova, când reprezentanţii Jandarmeriei au oprit, la ieşirea de pe autostrada Bucureşti-Piteşti, microbuzele cu care se deplasau suporterii olteni. În urma acţiunii Jandarmeriei, mai mulţi şoferi de microbuze au fost amendaţi pentru că au transportat mai multe persoane decât prevede legea, iar suporterii nu au fost lăsaţi să-şi continue deplasarea spre stadionul Dinamo, pentru a se preveni eventualele incidente.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Rapid FC Vaslui
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close