Antena 3 Sport Fotbal intern Gaz Metan-FC Vaslui 1-2. Moldovenii câştigă pe final

Gaz Metan-FC Vaslui 1-2. Moldovenii câştigă pe final

09 Mai 2009   •   18:22
Gaz Metan-FC Vaslui 1-2. Moldovenii câştigă pe final

FC Vaslui câştigă la Mediaş, după ce toate golurile au fost marcate în ultimele minute ale întâlnirii. Pentru moldoveni au marcat Ghencev în minutul 79 şi Wesley în minutul 87, iar pentru gazde Sabou a adus golul egalizator (1-1) în minutul 83.
Aşa cum se întâmplă de obicei, după toate ocaziile avute de Gaz Metan pe parcursul meciului, vasluienii câştigă pe final.
Ghencev a expediat un şut din interiorul careului şi îl trece pe Vâtcă în lista lui de victime. Mediaşul a fructificat minutele ce au urmat, când Sabou a prins un şut de senzaţie de la 30 de metri, care s-a oprit în vinclul porţii apărate de Kuciak. Sfârşitul nu era aici însă, pentru că Wesley a vrut neapărat o victorie, executându-l pe Vâtcă dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri.
Aşa că cei de la Vaslui pleacă învingători de la Mediaş, în timp ce gazdele se pot lăuda doar cu ocaziile lui Hoban, Boaru, Kubala sau Eric.
FC Vaslui ocupă locul 9 în clasament, în timp ce Gaz Metan se află pe 15,adică mai aproape de liga a doua.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close