Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gest revoltător la Steaua-Vaslui: Copil de 9 ani în lacrimi, după ce oficialii LPF i-au confiscat bannerul

Gest revoltător la Steaua-Vaslui: Copil de 9 ani în lacrimi, după ce oficialii LPF i-au confiscat bannerul

Gest revoltător la Steaua-Vaslui: Copil de 9 ani în lacrimi, după ce oficialii LPF i-au confiscat bannerul
21 Apr 2012   •   00:13

După ce un grup de fete au afișat un banner cu mesajul ”Mitică, să ne pupi la p******ă” la meciul de acasă al Rapidului, oficialii LPF au început să sufle și în iaurt. Iar vineri seara, la partida dintre Steaua și FC Vaslui, observatorul meciului, Gheorghe Nedelescu, și-a măsurat forțele cu un copil de 9 ani, căruia i-a confiscat bannerul.

Marius F.C., un înfocat suporter stelist, a afișat pe gardul de la tribuna 0 mesajul "Vreau şi eu ceva: Steaua campioană!". Oficialii partidei nu au ținut însă cont de faptul că mesajul era unul decent și au ”aplicat” legea, ordonând ca bannerul să fie confiscat, pentru că puștiul nu avea autorizație să îi afișeze.

Fotoreporterii Gazetei Sporturilor au surprins imaginile cu Marius care plânge în timp ce Nedelescu încearcă în zadar să-l consoleze.

Ajuns acasă după meci, care s-a încheiat cu victoria Vasluiului cu 1-0, Marius C. a povestit pe pagina sa de Facebook cum s-a hotărât să confecţioneze pânza pe care era inscripţionat mesajul de susţinere a echipei favorite. ”Am muncit toată ziua la acest banner, am vopsit și gresia în casă, m-a certat și mami pentru mizerie, dar mi-a ieșit bannerul. Mi l-a luat observatorul și cei de la pază! De ce? Ce-am făcut? Ăsta e visul meu: vreau s-o văd pe Steaua campioană! E ceva rău în asta?!”, a întrebat Marius.

Într-o intervenție la un post de televiziune, Dumitru Dragomir s-a rezumat la a spune că ”Nedelescu este unul dintre cei mai buni observatori. Sigur nu a încălcat regulamentul. El este un băiat foarte priceput”.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close