Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gheorghe Hagi, atac fără precedent la adresa FRF

Gheorghe Hagi, atac fără precedent la adresa FRF

Gheorghe Hagi, atac fără precedent la adresa FRF
Sursa foto: Foto: facebook.com/10GheorgheHagi
19 Sep 2016   •   21:30

Gică Hagi a reacționat dur după ce a aflat că Ianis Hagi, 17 ani, n-a fost convocat la echipa națională a României. "Regele" nu înțelege cum de Ianis este ocolit de fiecare dată, potrivit DolceSport.

"Ianis n-a fost promovat niciodată! Fotbalist care a jucat 30 de meciuri în Divizia A, la echipa care a marcat cele mai multe goluri, a jucat meci de meci. N-a fost convocat nici la U-19, n-are nici o promovare, iar alţi colegi de-ai lui de la '98 au fost convocaţi, deşi nu erau la echipa mare.

Nu stau eu să inventez, nu că-i băiatul meu... El şi-a câştigat dreptul asta pe teren, da? Fiorentina l-a cumpărat de la 15 ani jumate.

Voi credeţi că e normal? Hai, mă, e de glumă asta! Dar asta e, mergem mai departe, vom vedea. Nu-i aşa bun, să se ducă să se mai antreneze. Nu-i normal, a ieşit cel mai bun jucător anul trecut, votat de antrenori şi de jucători, la gala AFAN. Înaintea lui Stanciu! Şi nici o convocare, nimic. De ce? Că-l cheamă Hagi! Sută la sută, sută la sută. Că-l cheamă Hagi, de-aia! Dar asta e, ce să fac! Le îndur, le iau cu mine, sunt obişnuit să lupt", a declarat Hagi

×
Subiecte în articol: Gheorghe Hagi Ianis Hagi FRF
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close