x close

Gheorghe Hagi, în război cu FRF. "De ce să facem doar noi ce vor ei?"

03 Mar 2016   •   16:31
Gheorghe Hagi, în război cu FRF. "De ce să facem doar noi ce vor ei?"

Gica Hagi a avut un mesaj virulent catre conducerea Federatiei Romane de Fotbal si catre Anghel Iordanescu, dupa ultima decizie luata si a inaintat o solicitare publica, scrie ziare.com.

Regele s-a dezlantuit dupa ce a aflat ca FRF a impus cluburilor din Liga 1 sa foloseasca titular un jucator sub 21 de ani in fiecare meci din sezonul urmator.

Chiar daca Viitorul nu are probleme in a gasi astfel de jucatori, Hagi a fost nemultumit de faptul ca nicio echipa din Liga 1 nu a fost consultata inainte de luarea deciziei.

Mai mult, desi reprezentantii cluburilor din Liga 1 in Comitetul Executiv s-au opus, FRF a impus aceasta regula.

"Noi primim direct ordin sa bagam jucatori. Ok, dar si eu propun! Sa bage si ei trei jucatori sub 21 de ani la turneul final. Daca-i baga la Europene, sunt de acord! Dar sa-i bage! Sa-i bage! Ii pup daca-i baga. Sa n-aiba nici ei teama! Sa bage jucator de U-21 titular la Europene.

Hai sa vedem si noi... Nu doar de 34-35 de ani. Eu asta le propun! Eu sunt de acord, dar sa bage si ei trei jucatori sub 21 de ani. Titulari! E proiect de viitor, sa facem echipa mare, sa ne ducem, nu? E o propunere de-a lui Hagi! Daca tot ne-am calificat si nu vrem sa fim campioni europeni, sa bage trei jucatori. Pai, de ce sa facem doar noi cluburile ce vor ei?", a spus Hagi intr-o conferinta de presa.

Hagi a continuat, mentionand ca jucatorii de la Viitorul sunt marginalizati cand se face selectia.

"Oricum n-o sa se intample, e presiunea mare! Si daca ar face, n-o sa fie de la Viitorul. N-o sa fie de la Viitorul, stati linistiti! Ca si la loturi... N-avem noi jucatori de lot national!", a completat Hagi.

Cluburile din Liga 1 s-au aratat revoltate de decizia FRF, intrucat loturile ar trebui incarcate cu trei jucatori sub 21 de ani pe acelasi post, in cazul unor schimbari sau accidentari.

Citeşte mai multe despre:

gheorghe hagi FRF Federatia Romana de Fotbal
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati