Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gică Craioveanu: "Mi-a venit să plâng că a ratat Craiova cupele europene. Jerry Gane era distrus"

Gică Craioveanu: "Mi-a venit să plâng că a ratat Craiova cupele europene. Jerry Gane era distrus"

Gică Craioveanu: "Mi-a venit să plâng că a ratat Craiova cupele europene. Jerry Gane era distrus"
Sursa foto: gheorghe craioveanu
11 Iun 2009   •   20:01

Fosta vedetă a Universităţii Craiova, Gheorghe Craioveanu, a suportat foarte greu ratarea calificării în Europa League. Craioveanu este de părere că, miercuri, "juveţii" au irosit munca de un an de zile tocmai pentru că nu au arătat "răutatea oltenească". Meciul nu poate fi suspectat că ar fi fost incorect crede, însă, fostul internaţional român.
"Aseară am fost foarte supărat, mi-am pus mari speranţe în acest meci, în această echipă. Au jucat bine în acest campionat, dar a pierdut totul în ultimele două etape. Ieri a fost cel mai slab meci al echipei din ultimul an.", a declarat Craioveanu pentru sport.ro
"Îmi venea să plâng aseară, de ciudă, dar l-am văzut azi pe Jerry Gane, era distrus. Eu pot să spun, ca jucător ai un singur lucru în cap, să câştigi meciul, aşa că nu cred suspiciunile de aranjament la meciul de aseară.", a completat Craioveanu.
"Din păcate, jucătorii nu au făcut faţă presiunii. Wesley e un jucător foarte bun, a jucat excelent aseară. Echipa mea nu a avut răutatea aceea specific oltenească. După această ratare, cota lui Florin Costea ar putea să scadă. Fără meciuri în cupele europene şi la naţională nu se uită echipele mari la tine. Ar face bine să plece în vara asta, altfel se plafonează", a prevestit fostul fotbalist viitorul vedetei Florin Costea, potrivit sursei citate.
Universitatea Craiova a ratat miercuri accederea în preliminariile Europa League după ce a fost învinsă chiar în Bănie de FC Vaslui, cu scorul de 1-0. Brazilianul din Moldova, Wesley, a fost cel care a îngropat aspiraţiile europene ale oltenilor cu golul cu capul din prima repriză.
Antena3.ro

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close