Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gică Popescu: "Dumnezeule, e foarte grav ce face şi declară Piţurcă"

Gică Popescu: "Dumnezeule, e foarte grav ce face şi declară Piţurcă"

Gică Popescu: "Dumnezeule, e foarte grav ce face şi declară Piţurcă"
Sursa foto: Gica Popescu
02 Apr 2009   •   15:12

Selecţionerul Victor Piţurcă avea deja foarte mulţi contestatari miercuri dimineaţă. După meciul cu Austria, însă, Piţurcă şi-a atras şi mai multe antipatii atât prin felul în care a condus echipa, dar şi prin declaraţii de la final. Fostul căpitan al României, Gică Popescu, s-a declarat şocat de felul nonşalant în care Piţurcă a putut vorbi despre un nou rezultat dezastruos al echipei.
Cel supranumit "Baciul" nu a fost un vehement contestatar al lui Piţurcă, dar întrângerea cu 1-2 de la Klagenfurt şi declaraţiile de după meci ale antrenorului l-au făcut să îşi revizuiască serios atitudinea.
"Ceea ce e mai grav este declaraţia lui Piţurcă de după meci, când a spus că nu s-a întâmplat nimic deosebit. Dumnezeule! Dacă antrenorul echipei naţionale a ajuns să spună că tot ce s-a întâmplat aseară cu Austria nu e un lucru deosebit, comentariile sunt de prisos.", sa declarat Popescu pentru NewsIn.
"Păi dacă asta e normal, înseamnă că lucrurile sunt foarte grave. E greu să se întâmple să terminăm aceste preliminarii cu fruntea sus, după ce s-a întâmplat în primele meciuri din grupă. Niciodată nu vom putea bate Franţa sau Serbia dacă nu am reuşit să batem echipa a doua a Austriei. Nu avem cu cine să batem Franţa şi Serbia", prevede fostul căpitan al Barcelonei.
Cum fostul fundaş este cunoscut drept cel mai puternic contestatar public al conducerii Federaţiei de Fotbal, pierzând ultimele alegeri pentru preşedinţia FRF în faţa lui Mircea Sandu, aşa că nu surprinde faptul că Popescu l-a învinuit, în cele din urmă, pe "Naş" pentru majoritatea problemelor fotbalului românesc.

Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close