Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali a izbucnit în direct la TV: "Niște proști, înapoiați, dobitoci și sclavi"

Gigi Becali a izbucnit în direct la TV: "Niște proști, înapoiați, dobitoci și sclavi"

Gigi Becali a izbucnit în direct la TV: "Niște proști, înapoiați, dobitoci și sclavi"
Sursa foto: Foto: Agerpres
31 Mai 2017   •   14:09

Patronul FCSB, Gigi Becali, își continuă războiul cu Răzvan Burleanu și i-a jignit dur pe membrii Adunării Generale care au votat propunerile făcute de președintele FRF.

"Nu mă deranjează că Burleanu a propus să dăm 5% către echipele din Liga a 2-a. Le dăm bani, nu e problemă. Dar este strigător la cer să impui unui candidat la FRF să aibă activitate în ultimii 2 ani din 5!

Adică Generația de Aur nu poate candida, că Lupescu, Popescu, Iordănescu nu avut activitate în ultimii ani.

Este cea mai periculoasă chestie din fotbalul românesc. Este tiranie ce face Burleanu. Cum îți permiți să faci această obrăznicie? Du-te la balamuc. Gata cu tirania și dictatura, gata cu Stalin. Vrei să ne stăpânești tu pe noi? Am eu ac de cojocul tău, copile.

Lumea a votat așa ceva. Vă dați seama cât de înapoiați sunt oamenii care au votat? Cât de proști și inculți sunt. Burleanu, ești nebun? Cine te crezi? Tu aveai activitate înainte să fii președinte? Cum să faci așa ceva? Unde te crezi? Ești pe câmp? Ia animalele și faceți o Federație separată, cu proștii!

Am eu act de cojocul lui Burleanu. Face abuzuri. Folosește majoritatea împotriva minorității.

El spune că votează majoritatea pentru că are prostimea de partea lui. Dar noi, minoritatea, avem grijă de tot. Mergem în instanță și putem să nu mai dăm jucători la națională. Burleanu face abuz de majoritate. Face dictatura majorității. Toți care votează sunt dobitoci și proști. Sun prea proști. Și sclavi. Să mă ierte că le zic așa. Poate doar așa să îi deștept pe cei care votează. Dacă nu votează ce trebuie, îi fac sclavi toată viața lor.

Nu mă interesează cine e președinte. Să fie Burleanu încă 25 de ani. Mă deranjează că vine un om în casa noastră, unde noi l-am acceptat, și după 2-3 ani zice că este stăpân și ne batjocorește. Nu suport dictatura și tirania", a spus Becali potrivit GSP.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali razvan burleanu FRF
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close