Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali explodează la "100 de minute": Martinovici a fost curajos. Huliganul mai lovea pe cineva

Gigi Becali explodează la "100 de minute": Martinovici a fost curajos. Huliganul mai lovea pe cineva

Gigi Becali explodează la "100 de minute": Martinovici a fost curajos. Huliganul mai lovea pe cineva
Sursa foto: Foto: INTACT Images
de N.B.    |    31 Oct 2011   •   19:25

Finanţatorul echipei Steaua Bucureşti, Gigi Becali, a intervenit la emisiunea "100 de minute" pentru a vorbi despre situaţia de la meciul de duminică seara, când un fan a pătruns pe gazon şi l-a atacat pe George Galamaz.

Omul de afaceri susţine că au fost mai multe persoane implicate în atac. El explică faptul că unul dintre stewarzi l-ar fi asistat pe agresor, ascunzând boxul de metal pe care acesta l-a folosit pentru a-l lovi pe fotbalistul Stelei.

Gigi Becali a explodat, însă, după intervenţia sociologului Marius Pieleanu, care a declarat că este inadmisibil ca jucătorii "celei mai iubite echipe de fotbal din România" să reacţioneze în felul acesta, ei fiind modele pentru mii de copii din ţară.

Finanţatorul Stelei şi-a apărat jucătorii spunând că reacţia lui Martinovici a fost una normală, curajoasă, oprind un atacator care, după ce i-a făcut rău unui coechipier, se îndrepta către ceilalţi colegi de echipă.

 

×
Subiecte în articol: Gigi Becali george galamaz
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close