Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Hattrick spectaculos reuşit de Wesley în FC Vaslui - FCM Tg. Mureş 4-0

Hattrick spectaculos reuşit de Wesley în FC Vaslui - FCM Tg. Mureş 4-0

Hattrick spectaculos reuşit de Wesley în FC Vaslui - FCM Tg. Mureş 4-0
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.T.    |    30 Oct 2011   •   20:33

Brazilianul Wesley a contribuit decisiv la o nouă victorie obţinută de FC Vaslui. Jucătorul brazilian a marcat de trei ori în 11 minute, iar echipa sa a câştigat cu 4-0 meciul de pe teren propriu cu FCM Tg. Mureş, din etapa a 12-a a Ligii I.

 
Echipa lui Viorel Hizo urcă pe locul 6 al clasamentului, cu 20 de puncte, în timp ce mureşenii continuă să se afle pe o poziţie retrogradabilă, locul 16, cu 8 puncte.
 
Partida a început cum nu se poate mai bine pentru gazde, care au deschis scorul în minutul 4, când Yero Bello a profitat de greşeala lui Gugu şi a marcat din apropiere.
 
Vasluiul a continuat să atace, iar Sânmărtean şi Wesley, ultimul cu un şut în bară de la marginea careului, puteau dubla avantajul trupei lui Hizo.
 
Ultimul moment important al primei reprize l-a reprezentat eliminarea lui Florin Dan, care a făcut un henţ stupid la mijlocul terenului şi a primit al doilea cartonaş galben.
 
Surprinzător, echipa lui Selymes a început mai bine partea a doua, Cerniuskas având o intervenţie senzaţională în minutul 48, când a respins de pe linia porţii lovitura de cap a lui Didi, în timp ce Subotic a tras prea slab, după ce trecuse de Milisavljevic şi Farkas, cinci minute mai târziu.
 
Ardelenii aveau să regrete şansele irosite, pentru că, în decurs de 11 minute, Wesley a reuşit un hattrick spectaculos, care a pus practic capăt partidei. Brazilianul putea chiar să marcheze şi al patrulea gol, cu un şut superb din interiorul careului, însă Balauru a respins de lângă bară.
 
FC Vaslui: Cerniauskas - Milanov, Gladstone (Papp 46), Farkas, Milisavljevic - Zmeu, Pavlovic - Adailton, Wesley, Sânmărtean (Gheorghiu 71) - Y. Bello (R. Costin 74)
 
FCM Tg. Mureş: Balauru - E. Nicu, Iencsi, Gugu, Topic - Issa Ba, Ilyes - Vagner (Bumba 58), Fl. Dan, Jamal (Didi 30) - Subotic.
 

×
Subiecte în articol: FC Vaslui Liga I
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close