Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Iacov, ironizat chiar de instituţia pe care vrea să o conducă: Mircea Sandu i-a oferit un post de paznic la FRF

Iacov, ironizat chiar de instituţia pe care vrea să o conducă: Mircea Sandu i-a oferit un post de paznic la FRF

Iacov, ironizat chiar de instituţia pe care vrea să o conducă: Mircea Sandu i-a oferit un post de paznic la FRF
16 Ian 2010   •   18:24


Dacă mai avea cineva vreun dubiu că Federaţia Română de Fotbal este la cheremul lui Mircea Sandu, acesta a fost înlăturat sâmbătă. Într-un comunicat postat pe site-ul forului, Direcţia Presă şi Relaţii Publice a FRF îl ironizează pe singurul contracandidat al lui Mircea Sandu la Şefia FRF, Constantiv Iacov.

Instituţia care din august 1990, de la dobândirea independenţei, a avut un singur şef, pe Mircea Sandu, informează în pragul alegerilor pentru funcţia de preşedinte al FRF că "domnul Constantin Iacov (de altfel un posibil şef al forului, dacă nu acum, măcar în viitor) a primit din partea lui Mircea Sandu un post în cadrul administraţiei". "Acela de paznic", continuă comunicatul, menţionând că nu paznic al clădirii, ci al porţii gardului care împrejmuieşte Casa Fotbalului.

Subalternii lui Mircea Sandu au reacţionat astfel cu promptitudine la acuzele aduse de Constantin Iacov într-un ziar sportiv din România, care a titrat: "Sandu încearcă să cumpere voturi". "Una dintre afirmaţiile sale, care, de altfel, dă şi titlul materialului, are, fără doar şi poate, iz penal. Aşteptăm ca domnul Iacov să probeze, tot public, cele afirmate. În rest, obişnuitele sale elucubraţii", mai menţionează site-ul Federaţiei Române de Fotbal.

Antena3.ro

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close