Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Iancu bagă râcă între Federaţie şi Ligă: tensiuni între Mitică Dragomir şi Mircea Sandu

Iancu bagă râcă între Federaţie şi Ligă: tensiuni între Mitică Dragomir şi Mircea Sandu

Iancu bagă râcă între Federaţie şi Ligă: tensiuni între Mitică Dragomir şi Mircea Sandu
Sursa foto: Dumitru Dragomir
04 Mar 2009   •   17:54

FC Timişoara a avut parte de multe veşti proaste în turul campionatului în curs. La insistenţele lui Mircea Sandu, Marian Iancu a trebuit să renunţe la numele "Poli" Timişoara şi la culorile "alb-violet" şi a fost sancţionată cu şase puncte în clasamentul Ligii 1, puncte care au putea duce titlul în vară în Ştefan cel Mare. Dumitru Dragomir, şeful de la Ligă, îl critică pe Sandu pentru că nu apără corect interesele echipei de pe Bega.
"Am înteres să-i iau apărarea lui Iancu, cum are şi el interse în fotbal. Ce ştiu sigur este că s-a dat o hârtie nesemnată de preşedintele federaţiei în Elveţia. A semnat-o un oarecare angajat al federaţiei. Aşa e în România, cine îşi cere dreptate, riscă să fie declarat persona non-grata!", a declarat Dragomir pentru sportro.
"Eu am interes la toate cluburile din România, am mare interes ca toate cluburile corecte să fie judecate corect. Şi Timişoara nu a fost judecată corect! Am interes ca toate cluburile profesioniste să suporte un tratament echitabil. Nu este posibil ca un avocăţel care nici nu e angajatul federaţiei, să trimită acte la FIFA!", a tunat la GspTV Dragomir, care consideră incorectă atitudinea lui Mircea Sandu.
Răspunsul lui Mircea Sandu nu s-a lăsat aşteptat, şi preşedintele FRF i-a "înţepat" atât pe Marian Iancu, patronul lui FC Timişoara, dar şi pe "Corleane", după ce acesta i-a luat apărarea lui Iancu. Intenţiile lui Sandu sunt foarte serioase, şeful fotbalului românesc declarându-se sătul de injuriile proferate de Iancu. Astfel, preşedintele FRF ar putea încerca să îl facă pe Iancu persona non grata în fotbalul românesc, excluzându-l, practic, din fotbalul autohton.
"Chiar dacă domnul Dragomir se pronunţã azi în favoarea domnului Iancu este problema dânsului. Aş fi vrut să văd ce ar fi făcut dacă era în situaţa mea, injuriat şi calomniat atât. Dar îl înţeleg pe domnul Dragomir, are interese cu Liga, cu cluburile din Liga I", a precizat şeful Forului fotbalistic din România.
"Voi propune Comitetului Executiv analizarea tuturor declaraţiilor, cu propunerea de a solicita Adunării Generale, din 11 mai, declararea acestui personaj ca persoană non-grata. Din afară mă va putea înjura cât vrea şi o să mă adresez doar instanţelor civile, nu şi celor sportive", a declarat Sandu despre patronul de la Timişoara, Marian Iancu.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close