Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Iancu face cărţile în Liga I: "Acum ia Timişoara titlul şi Craiova vine pe doi. La anul facem schimb"

Iancu face cărţile în Liga I: "Acum ia Timişoara titlul şi Craiova vine pe doi. La anul facem schimb"

Iancu face cărţile în Liga I: "Acum ia Timişoara titlul şi Craiova vine pe doi. La anul facem schimb"
Sursa foto: marian iancu
11 Mai 2009   •   08:41

Prietenia între patronul Timişoarei, Marian Iancu, şi cel al Universităţii Craiova, este din ce în ce mai strânsă. Cei doi conducători de club au un adversar comun, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, şi au bătut deja palma, în glumă, pentru a stabili ierarhia în Liga I pentru anul acesta şi cel viitor. Boss-ul de la FC Timişoara consideră că Dinamo este favorită în disputa cu echipa bănăţeană, dar promite că nu se va da bătut.
"Vrem locul întâi şi Cupa României. Mergem la Dinamo, ei sunt favoriţi, dar suntem condamnaţi să învingem. Dacă ne facem jocul şi scăpăm de accidentări vom câştiga campionatul.", a precizat patronul bănăţenilor, potrivit GspTV.
"Eu şi Mititelu vom sărbători în doi Federaţia Română de Fotbal. Dar noi o să luăm titlul şi Craiova vine pe doi. La anul facem schimb.", a glumit Iancu atunci când a fost întrebat despre faptul că el şi omologul său de la "U" Craiova, Adrian Mititelu, nu a fost invitat de Mircea Sandu la sărbătorirea centenarului FRF.
Antena3.ro

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close