Antena 3 CNN Sport Fotbal intern În sfârşit, ceva oficial. Jelev a semnat cu Steaua pe un an şi jumătate

În sfârşit, ceva oficial. Jelev a semnat cu Steaua pe un an şi jumătate

În sfârşit, ceva oficial. Jelev a semnat cu Steaua pe un an şi jumătate
Sursa foto: jirko jelev
06 Ian 2010   •   18:25

Steaua s-a înţeles, în cele din urmă, cu fundaşul central bulgar Jivko Jelev. Fostul gălăţean, în vârstă de 31 de ani, a semnat un contract pe un sezon şi jumătate cu gruparea din Ghencea şi se va prezenta la reunirea lotului Stelei, care va avea loc joi, 7 ianuarie. În schimbul apărătorului de la sud de Dunăre, Steaua l-a cedat la Oţelul pe mijlocaşul de 20 de ani Răzvan Ochiroşii. Acesta este primul transfer al Stelei în pauza competiţională, după ce conducerea clubului a anunţat că negociază cu mai mulţi jucători din diverse campionate.
Mihai Stoichiţă poate fi mulţumit. Patronul i-a găsit, deja, un înlocuitor pentru fundaşul central plecat, Ionuţ Rada, în persoana lui Jirko Jelev. Bulgarul de 31 de ani şi-a dat acordul să treacă în Ghencea, iar gruparea gălăţeană s-a declarat mulţumită de venirea lui Răzvan Ochiroşii. Tânărul mijlocaş va juca la Oţelul dar va aparţine, în continuare, în proporţie de 50% Stelei. Clubul gălăţean a parafat deja mutarea, iar Jelev se pregăteşte să se prezinte în Ghencea. Jelev picase în dizgraţie la Galaţi şi nu mai jucase din 8 noiembrie, fiind în conflict cu conducerea clubului.
Jirko Jelev a mai jucat, înainte de a veni în românia, la formaţiile bulgare Beroe Stara Zagora, Litex Loveci şi Olimpik Teteven.
"Le mulţumesc lui Marius Stan şi lui Gigi Becali că s-au înţeles şi că am putut să ajung în Ghencea! La 10:30, mâine dimineaţă, voi fi la stadion la reunirea lotului?, a declarat fundaşul bulgar.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti Oţelul Galaţi
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close