Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Incidente la Braşov, înaintea finalei Cupei României: 16 persoane au fost reţinute

Incidente la Braşov, înaintea finalei Cupei României: 16 persoane au fost reţinute

Incidente la Braşov, înaintea finalei Cupei României: 16 persoane au fost reţinute
Sursa foto: Foto: Intact Images
25 Mai 2011   •   19:58

Cod roşu de pumni şi picioare la Braşov. Finala Cupei României dintre Steaua şi Dinamo a devenit finala de lupte ale celor mai periculoase galerii din ţară. Ultraşii s-au ciocnit în Piaţa Sfatului şi ameninţă că acesta a fost doar începutul. Abia după meci vor dezlănţui iadul. Pe stadion, dar mai ales pe străzi. Mii de poliţişti şi jandarmi sunt în alertă de la Bucureşti până la Braşov.

Braşovul este sub asediu. Ultraşii celor mai rele galerii bucureştene s-au ciocnit în oraşul de sub Tâmpa. Fanii, mulţi dintre ei interzişi deja pe stadioane, s-au bătut pe unde s-au prins. Şi-au cărat pumni şi picioare în numele unui război al orgoliilor.

Zeci de suporteri stelişti şi dinamovişti au fost implicaţi în bătăile din jurul stadionului. Mulţi au fost duşi la poliţie şi au fost amendaţi, mai ales că aveau la ei petarde şi fumigene. O furie dezlănţuită de miza meciului, singurul care mai poate spăla ruşinea unui sezon dezastruos al ambelor echipe.

Conform declaraţiilor oferite pentru Mediafax de purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Braşov, 16 suporteri ambelor echipe au fost reţinuţi şi urmează să fie sancţionaţi în urma incidentelor.

Probabil că după meci furia celor învinşi va fi şi mai mare atunci câd îi vor vedea pe marii rivali sărbătorind. Forţele de ordine spun însă că sunt pregătite pentru orice.  

 


×
Subiecte în articol: Brașov steaua Dinamo incidente arestati scandal
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close