Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Iuliu Mureşan anunţă începerea unei "domnii" a CFR Cluj şi FC Vaslui în fotbalul românesc

Iuliu Mureşan anunţă începerea unei "domnii" a CFR Cluj şi FC Vaslui în fotbalul românesc

Iuliu Mureşan anunţă începerea unei "domnii" a CFR Cluj şi FC Vaslui în fotbalul românesc
Sursa foto: iuliu muresan
26 Mai 2010   •   09:14

Preşedintele campioanei României, CFR Cluj, consideră că echipa sa întâlneşte, miercuri, în finala Cupei României cea mai periculoasă echipă din România. Oficialul din Gruia este sigur că Vaslui şi CFR Cluj se vor lupta mulţi ani una cu cealaltă şi îşi vor împărţi de cele mai multe ori cele două trofee interne. Finala Cupei României, CFR Cluj - FC Vaslui, se va juca miercuri, la Iaşi, începând cu ora 21:00.
"Vom avea parte de un meci greu în finala Cupei. FC Vaslui s-a întărit puternic în acest sezon. De fapt, va fi adversarul împotriva căruia vom lupta mai mulţi ani la rând pentru cele două trofee interne", a declarat preşedintele CFR, Iuliu Mureşan, pentru Mediafax.
CFR Cluj se pregăteşte de mai bine de o săptămână pentru acest meci, iar echipa a rămas la Piatra Neamţ după disputarea ultimei etape din Liga I pentru a pregăti finala Cupei României.


"Noi considerăm că este un avantaj faptul că am rămas la Piatra Neamţ, să pregătim meciul din finala Cupei României. Din acest motiv n-am făcut cale întoarsă, spre Cluj, după meciul cu Ceahlăul. Şi nici n-am plecat la Iaşi, cum s-ar fi aşteptat cei mai mulţi. La Piatra Neamţ am fost mereu foarte bine primiţi. De conducerea clubului, iar în oraş toată lumea ne respectă. Ni s-au pus la dispoziţie cele mai bune condiţii, la stadion terenul central plus celelalte două de pregătire. N-am vrut însă să abuzăm de terenul principal şi am rămas să ne pregătim doar pe terenul doi de iarbă. Chiar ne-am simţit acasă, la Piatra Neamţ", a conchis Mureşan.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Iuliu Muresan CFR Cluj Liga I FC Vaslui
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close