Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Le-au motivat "chiulul" de la finala Cupei României. FRF a dat Timişoarei un ultim avertisment

Le-au motivat "chiulul" de la finala Cupei României. FRF a dat Timişoarei un ultim avertisment

Le-au motivat "chiulul" de la finala Cupei României. FRF a dat Timişoarei un ultim avertisment
Sursa foto: marian iancu
22 Iun 2009   •   18:35

FC Timişoara a scăpat cu faţa curată după gestul jucătorilor şi antrenorilor de a lipsi de la ceremonia de decernare a medaliilor de la finala Cupei României cu CFR Cluj, pierdută de bănăţeni cu 3-0. Federaţia Română de Fotbal a anunţat luni că vicecampioana României va primit un ultim avertisment, deşi în ultimele zile se vehiculase varianta suspendării echipei din a doua competiţie internă pentru doi ani.
Ca urmare a refuzului oficialilor şi jucătorilor SC FC Timişoara SA de a participa la festivitatea de premiere organizată la sfârşitul meciului SCS FC CFR 1907 Cluj ? SC FC Timişoara SA, disputat în cadrul finalei competiţiei ?Cupa României-Timişoreana?, ediţia 2008-2009, din data de 13 iunie a.c., s-a decis acordarea unui ultim avertisment clubului timişorean. Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, domnul Dumitru Dragomir, s-a angajat ca, în cel mai scurt timp, SC FC Timişoara SA să trimită o scrisoare publică de scuze pentru gestul comis, a comunicat FRF pe site-ul său oficial.
Forul lui Mircea Sandu a mai luat o decizie importantă, aceea de a valida clasamentele finale are primelor trei ligi interne de fotbal. Important este faptul că astfel au devenit oficiale şi poziţiile ocupate de FC Argeş - 10 - (echipă ameninţată cu retrogradarea din cauza scandalului din jurul persoanei lui Cornel Penescu) şi Gaz Metan Mediaş - 15- , echipă care a retrogradat pe teren şi care mai spera la salvare în cazul căderii în Liga II a piteştenilor. Astfel, în cazul în care FC Argeş va fi trimisă în eşalonul secund, ediţia viitoare a Ligii I se va juca în 17, Gaz Metan rămânând în Liga II.
Au fost aprobate, în conformitate cu dispoziţiile art. 35, alin. (3), lit. g) din Statutul FRF, clasamentele finale ale competiţiilor Federaţiei Române de Fotbal, anul competiţional 2008-2009, a anunţat FRF.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close