Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Liga I: Astra Giurgiu a învins cu 4-0 pe Gloria Bistriţa. Dinamo, victorie cu ultima clasată

Liga I: Astra Giurgiu a învins cu 4-0 pe Gloria Bistriţa. Dinamo, victorie cu ultima clasată

Liga I: Astra Giurgiu a învins cu 4-0 pe Gloria Bistriţa. Dinamo, victorie cu ultima clasată
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.T.    |    04 Dec 2012   •   10:53

Astra Giurgiu şi-a consolidat locul 2 pe care îl ocupă în clasament, după ce a învins pe teren propriu pe Gloria Bistriţa cu scorul de 4-0, în etapa a 18-a din Liga I.

Oaspeţii au rezistat până în minutul 37 al partidei, atunci când Fatai a deblocat tabela cu un şut din afara careului, pentru ca trei minute mai târziu Di Stefano să dubleze avantajul giurgiuvenilor la capătul unei cominaţii cu autorul primului gol.

Acelaşi Distefano a realizat dubla în minutul 65, după o altă pasă primită de la Fatai, scorul final fiind stabilit în minutul 72 de Budescu, acesta învingându-l pe Dolha din apropiere.

Astra are 37 de puncte, cu trei mai mult decât FC Vaslui, echipa care completează podiumul Ligii I, şi cu şapte mai puţin decât liderul Steaua, formaţie pe care o va întâlni etapa viitoare la Bucureşti.

Tot luni seară, Dinamo a câştigat în Ştefan cel Mare partida cu ultima clasată, CS Turnu Severin, scor 4-2.

Oaspeţii au deschis surpinzător scorul prin Neacşa, care a transformat un penalty uşor acordat de arbitrul Cătălin Popa după un sfert de oră de joc. Mai mult decât atât, "lanterna" Ligii I putea să-şi mărească avantajul până la pauză, dar elevii italianului Nicolo Napoli au irosit două ocazii uriaşe.

În schimb, alb-roşii nu au iertat atunci când li s-a ivit oprotunitatea, iar Cosmin Matei a egalat în minutul 34. Gazdele s-au desprins după pauză, în primele zece minute, perioadă în care Dănciulescu, Alexe, din penalty, şi Ţucudean au dus scorul la 4-1.

Rezultatul final a fost stabilit în minutul 80, atunci când oaspeţii se aflau în inferioitate numerică după eliminarea lui Barry, francezul Joel Thomas înscriind cel mai frumos gol al meciului, cu un şut la vinclu din afara careului.

Surpriza zilei de luni în Liga I a reuşit-o CSMS Iaşi, care s-a impus la Galaţi în faţa campioanei din 2011, Oţelul, cu scorul de 3-0.

Eroul partidei a fost Marius Onofraş, care a marcat toate golurile echipei sale, realizând astfel primul său hattrick în campionat.

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close