Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Liga I: Învinsă în ultimul minut la Braşov, Oţelul riscă să piardă primul loc

Liga I: Învinsă în ultimul minut la Braşov, Oţelul riscă să piardă primul loc

Liga I: Învinsă în ultimul minut la Braşov, Oţelul riscă să piardă primul loc
01 Apr 2011   •   20:44

Primul loc al clasamentului deţinut de Oţelul Galaţi este în pericol, după ce echipa antrenată de Dorinel Munteanu a pierdut meciul disputat în deplasare cu FC Braşov, scor 0-1. Unicul gol al partidei a fost înscris în minutul 90 de Robert Ilyes.

 
Liderul Ligii I a avut parte sub Tâmpa de o atmosferă vizibil ostilă şi de un adversar care nu a fost dispus în niciun moment să cedeze vreo brazdă de gazon. A rezultat astfel o primă repriză mai mult dură decât spectaculoasă şi în care lupta surdă de la mijlocul terenului a reprezentat principala atracţie. Ocaziile cu adevărat importante aproape au lipsit.
 
În minutul 9, Grahovac a ieşit aiurea la mingea trimisă de Viveiros către Cristescu, dar Sergiu Costin a evitat un gol ruşinos pentru portarul gălăţenilor. Pentru următoarea ocazie, publicul a aşteptat până în finalul primei reprize, când din nou Cristescu a fost la un pas să înscrie, dar şutul său după centrarea lui Toloza a trecut razant cu bara.
 
Aspectul jocului nu s-a schimbat nici după pauză, cu menţiunea că braşovenii au deţinut iniţiativa. Ocaziile şi-ai făcut însă apariţia la fel de greu ca şi în primele 45 de minute. Cristescu a irosit a treia şansă de care a beneficiat, după ce a driblat mai mulţi adversari şi a intrat în careu, dar şutul său a fost respins în corner de Grahovac.
 
Partida s-a aprins dintr-o dată în ultimul sfert de oră, probabil şi datorită schimbărilor ofensive ale celor doi antrenori, care i-au introdus pe teren pe Hadnagy şi Pena. Tonul l-au dat gălăţenii, Paraschiv trimiţând puţin pe lângă cu o lovitură de cap. Replica gazdelor nu a întârziat, Hadnagy şi ghinionistul partidei, Cristescu, ratând două mari ocazii într-un singur minut.
 
Oţelul a rămas în inferioritate numerică pe final, după ce Ochiroşii s-a accidentat, iar Dorinel Munteanu efectuase toate schimbările, astfel că presiunea „stegarilor” s-a accentuat în ultimele minute ale partidei. În cele din urmă, liderul a cedat chiar în minutul 90, când Ilyes l-a învins pe Grahovac, după o fază începută de la o pasă excelentă a lui Hadnagy.
 
Oţelul pierde la Braşov şi, în cazul în care Poli Timişoara câştigă sâmbătă seara împotriva Stelei, va ceda poziţia de lider al clasamentului, în timp ce echipa de sub Tâmpa urcă pentru moment pe locul 10, cu 29 de puncte.
 
FC Braşov: Hăisan - Rusu (Di Stefano 83), Oros, Goldim, Cr. Ionescu - Toloza, Nuno Viveiros (Hadnagy 66), Ilyes, Cristescu, Chipciu - Teixeira (Williams 90+2)
 
Oţelul: Grahovac - Râpă, Sg. Costin, Perendija, Sălăgeanu - Giurgiu, Neagu (Pena 75), Iorga (Antal 56), Viglianti, S. Ilie (Ochiroşii 42) - Paraschiv.

×
Subiecte în articol: FC Brasov Oţelul Galaţi Liga I
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close