Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Liga I: Petrolul şi Pandurii au remizat în ultimul meci din etapa a doua

Liga I: Petrolul şi Pandurii au remizat în ultimul meci din etapa a doua

Liga I: Petrolul şi Pandurii au remizat în ultimul meci din etapa a doua
de M.T.    |    29 Iul 2013   •   23:07

Două dintre reprezentantele României în cupele europene, Petrolul şi Pandurii, au încheiat la egalitate la Ploieşti, scor 1-1, în ultimul meci din etapa a doua a Ligii I.

Ambele goluri ale întâlnirii s-au marcat pe final, atunci când gazdele au avut chiar posibilitatea de a obţine toate cele trei puncte, dacă nu iroseau o lovitură de pedepasă.

Bohale a deschis scorul în minutul 79, la puţin timp după ce intrase pe teren, însă avantajul vicecampioanei din ediţia trecută a durat doar cinci minute, egalitatea fiind adusă de Dore, cu un şut violent sub transversală.

În minutul 90, Gicu Grozav ar fi putut aduce victoria deţinătoarei Cupei României, care a beneficiat de un penalty, însă internaţionalul echipei lui Cosmin Contra a executat lamentabil, scăriţa sa fiind blocată fără pobleme de Lazăr.

Tot luni, FC Braşov nu a obţinut decât o remiză pe teren propriu în faţa nou-promovatei Săgeata Năvodari, scor 1-1. Oaspeţii au marcat primii, prin Chiţu, dar braşovenii au egalat în ultimul minut de joc, graţie golului lui Ionescu.

După primele două etape din Liga I, singura echipă cu punctaj maxim este Oţelul Galaţi. Campioana din 2011 a învins, sâmbătă, pe Universitatea Cluj cu 2-1, pe teren propriu, la capătul unei partide în care vizitatorii au acuzat arbitrajul.

Două dintre echipele nou- promovate, ACS Poli Timişoara şi FC Botoşani, ocupă locurile 2, respectiv 4, fiecare având câte 4 puncte.

După ce au câştigat în prima rundă cu Dinamo, timişorenii au remizat la Cluj cu CFR (2-2), deşi gazdele au încheiat meciul cu trei jucători şi antrenorul Mircea Rednic eliminaţi.

Echipa care a ţinut-o în şah pe CFR în prima etapă, FC Botoşani, a dat lovitura la Mediaş, acolo unde s-a impus cu 2-1.

La polul opus, Corona Braşov, o altă formaţie care a promovat la finalul sezonului trecut, nu are niciun punct după două meciuri, ardelenii fiind învinşi categoric de Ceahlăul (0-3), nemţenii confirmând astfel că evoluţia solidă din meciul cu Steaua nu a fost întâmplătoare.

Duminică, Rapid s-a chinuit pe teren propriu în faţa celor de la Viitorul Constanţa, partida terminându-se la egalitate (1-1), în timp ce Dinamo a obţinut un succes convingător în meciul cu FC Vaslui, scor 2-0.

Meciul dintre Astra Giurgiu şi Steaua a fost reprogramat, roş-albaştrii urmând să joace marţi seară prima manşă cu Dinamo Tbilisi, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Liga I, rezultate etapa a doua


Gaz Metan - FC Botoşani 1-2 (Llullaku 54 / Cârjan 15, Hadnagy 75)
Ceahlăul - Corona Braşov 3-0 (Achim 3, Golubovic 70, Marc 87)
Oţelul - U Cluj 2-1 (Neagu 73, Marquinhos 86 / Cristocea 2)
CFR Cluj - ACS Poli 2-2 (Cadu 57, Deac 80 / S. Szekely 7, 69)
Rapid - Viitorul 1-1 (Păun 41 / Benzar 10)
Dinamo - FC Vaslui 2-0 (Rotariu 57, C. Matei 90+5)
FC Braşov - Săgeata 1-1 (Ionescu 90 / Chiţu 76)
Petrolul - Pandurii 1-1 (Dore 85 / Bohale 80)

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close