Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Liga I: Steaua învinge pe Gaz Metan Mediaş şi se desprinde la 13 puncte în fruntea clasamentului

Liga I: Steaua învinge pe Gaz Metan Mediaş şi se desprinde la 13 puncte în fruntea clasamentului

Liga I: Steaua învinge pe Gaz Metan Mediaş şi se desprinde la 13 puncte în fruntea clasamentului
de M.T.    |    03 Mar 2013   •   11:41

În inferioritate numerică pentru aproape o repriză, Steaua a învins pentru prima oară pe Gaz Metan Mediaş în ultimii trei ani.

Liderul din Liga I s-a impus cu 3-0 şi are un avans de 13 puncte în clasamentul Ligii I, ocupanta poziţiei secunde, Astra Giurgiu, urmând să joace luni cu CS Severin, în deplasare.

Roş-albaştrii au deschis scorul după 33 de minute, prin Nikolic, dar atacantul muntenegrean se afla într-o poziţie clară de offside, nesemnalizată însă de arbitru.

Lucrurile păreau să se complice pentru stelişti în minutul 44, atunci când Cristi Tănase a fost eliminat direct, după ce l-a lovit pe Bawab.

Elevii lui Reghecampf au gestionat foarte bine situaţia dificilă şi chiar au reuşit să-şi dubleze avantajul prin Pintilii, care a marcat cu şut din interiorul careului în minutul 72.

Egalitatea numerică s-a restabilit în minutul 85, Pleşca, portarul medieşenilor, primind cartonaşul roşu pentru un henţ în afara careului, în situaţie iminentă de gol.

Din lovitura liberă rezultată, Steaua a obţinut un penalty, acordat pentru henţul lui Florin Dan, iar Pintilii a făcut dubla, învingându-l pe Vali negru, fostul mijlocaş rapidist intrând în poartă pentru că oaspeţii făcuseră deja toate schimbările.

Tot sâmbătă, Oţelul Galaţi s-a impus cu 1-0 la Cluj, în faţa celor de la CFR, în confruntarea ultimelor două campioane din Liga I. Unicul gol al partidei a fost marcat de Gabi Paraschiv, în minutul 7.

În alte două meciuri din etapa a 21-a, Gloria Bistriţa a încheiat la egalitate pe teren propriu cu Ceahlăul, scor 0-0, în timp ce Viitorul Constanţa n-a reuşit să câştige acasă cu Universitatea Cluj (1-1).


×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close