Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Lopez Caro vrea să aducă la FC Vaslui un fundaş crescut de Real Madrid

Lopez Caro vrea să aducă la FC Vaslui un fundaş crescut de Real Madrid

Lopez Caro vrea să aducă la FC Vaslui un fundaş crescut de Real Madrid
23 Iun 2010   •   12:54

Antrenorul spaniol al echipei FC Vaslui, Lopez Caro, începe deja să facă uz de relaţiile pe care le are în fotbalul iberic şi încearcă să transfere jucători din Primera Division. Potrivit publicaţiei spaniole Marca, Caro încearcă să îl covingă pe Ruben Martin Pulido, un fundaş central de 31 de ani crescut de Real Madrid, să vină la echipa din Moldova. Jucătorul a evoluat în ultimii doi ani la Real Zaragoza, contractul expirându-i în această vară.
"Fundaşul central Ruben Pulido studiază ofertele de la clubul turc Trabzonspor şi gruparea română FC Vaslui, pregătită de Lopez Caro. Jucătorul are pe masă şi oferta de prelungire a contractului din partea clubului Real Zaragoza. Pulido vrea să se decidă ce va face în viitor cât mai repede şi se pare că până la finalul acestei săptămâni va semna cu un club. Fără dubiu, oferta financiară a clubului român este cea mai bună", a notat cotidianul Marca.
Ruben Pulido a evoluat, de-a lungul timpului, la echipele Real Madrid C, Conquense, Getafe, Sporting Gijon, Rayo Vallecano, Almeria şi Real Zaragoza.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Vaslui Real Madrid
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close