Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Lovitură dură pentru FCSB. Comitetul Executiv a decis să nu omologheze rezultatele din play-off-ul Ligii 1

Lovitură dură pentru FCSB. Comitetul Executiv a decis să nu omologheze rezultatele din play-off-ul Ligii 1

Lovitură dură pentru FCSB. Comitetul Executiv a decis să nu omologheze rezultatele din play-off-ul Ligii 1
Sursa foto: Foto: Facebook/Academia de Fotbal Gheorghe Hagi
26 Mai 2017   •   15:17

Comitetul Executiv al FRF a decis să nu omologheze rezultatele din play-off decât după finalul play-out-ului şi disputarea meciurilor de baraj pentru promovare-retrogradare.

Astfel, demersul pe care FCSB intenţionează să-l facă la TAS, pentru primirea titlului de campioană, trebuie să mai aştepte.

Cu alte cuvinte, Comitetul Executiv a luat o decizie favorabilă celor de la Viitorul, care doreau tocmai acest lucru, pentru a trage de timp şi a întârzia cât mai mult demersul FCSB la TAS. De altfel, şi anul trecut rezultatele din play-off au fost omologate abia după play-out şi barajele de promovare-retrogradare.

În cadrul Comitetului Executiv al FRF desfăşurat azi, Liga Profesionistă de Fotbal a prezentat un document care arată că Viitorul este noua campioană a României, pe baza rezultatelor obţinute în meciurile directe cu FCSB în play-off.

Echipa lui Gică Hagi şi roş-albaştrii au încheiat la egalitate de puncte, dar patronul FCSB, Gigi Becali, a anunţat că va contesta la TAS titlul obţinut de constănţeni, scrie DigiSport.

×
Subiecte în articol: LPF FRF rezultate
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close