Antena 3 Sport Fotbal intern Lovitura pe care FRF i-o pregătește lui Anghel Iordănescu

Lovitura pe care FRF i-o pregătește lui Anghel Iordănescu

13 Iul 2016   •   11:56
Lovitura pe care FRF i-o pregătește lui Anghel Iordănescu

Federația a rezolvat problema selecționerului, așteaptă ca Daum să-și finalizeze staff-ul cu care va lucra la echipa națională, dar nu are încă răspuns la întrebarea legată de viitorul fostului antrenor al reprezentativei, susține gsp.ro.

Oficial, președintele Răzvan Burleanu a anunțat că ar dori să-l păstreze în FRF pe Iordănescu, dar Generalul a preferat deocamdată să stea în vacanță și să se rupă complet de subiectele fotbalistice. "Nu mai știe nimeni nimic de el de câteva zile, nici nu mai răspunde la telefoane", a punctat un federal.

Tata Puiu este în concediu până la sfârșitul acestei săptămâni, iar de lunea viitoare ar trebui să revină la birou. În ce calitate însă? "Burleanu ar vrea să-i propună un post de consilier personal, pe care Iordănescu însă nu-l acceptă", spun surse GSP. Ar fi, de fapt, o formulă prin care șeful FRF ar pregăti îndepărtarea completă a Generalului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close