Antena 3 CNN Sport Fotbal intern LPF respinge memoriul Timişoarei. Cazul "Varga-Bălan", trimis la FRF

LPF respinge memoriul Timişoarei. Cazul "Varga-Bălan", trimis la FRF

LPF respinge memoriul Timişoarei. Cazul "Varga-Bălan", trimis la FRF
Sursa foto: dacian varga
18 Mar 2010   •   19:43

Comisia de Recurs din cadrul LPF a dat o primă lovitură speranţelor Timişoarei de a câştiga infamul meci cu Rapid din etapa a XX-a şi a respins memoriul înaintat de bănăţeni. Marian Iancu contestase trecerea cazului utilizării neregulamentare a jucătorilor Varga şi Bălan la FRF. LPF a decis, însă, că ideal ar fi ca acest caz să fie judecat de Comisian de Soluţionare a Litigiilor din cadrul Federaţiei.
"S-a respins memoriul înaintat de FC Timişoara. Acesta este un pas spre dreptate pentru Rapid. Acum cazul va merge la FRF, la Comisia Naţională de Soluţionare a Litigiilor, aşa cum decis Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF", a declarat Ion Taban, preşedintele CA al clubului Rapid, potrivit Mediafax.
Oficialii timişoreni s-au limitată să explice că doreau judecarea cazului de către LPF pentru că jocul a avut loc într-o competiţie organizată de către această instituţie.
"Am depus memoriu la Comisia de Recurs pentru că pe noi ne interesează dreptul de joc al celor doi jucători în Liga I şi nu altceva. Vom vedea ce decide comisia", a declarat Gheorghe Chivorchian, preşedintele Comitetului Director al FC Timişoara.
Tiberiu Bălan şi Dacian Varga au fost împrumutaţi de Rapid de la Sportul Studenţesc chiar la limita expirării perioadei de transferuri. Giuleştenii nu le-au putut înregistra la LPF legitimaţiile de joc în timp util şi au apelat la un artificiu, de a-i înregimenta la Rapid III şi a-i declara la Asociaţia Municipală de Fotbal. Cei doi au jucat în meciul Rapid - FC Timişoara 1-0, iar bănăţenii le-au reclamat imediat după meci dreptul de joc, cerând să câştige partida la masa verde.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: LPF FRF Rapid FC Timisoara Dacian Varga
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close